Skocz do zawartości

Czat Fc :)

cHawk

Rekomendowane odpowiedzi

A nie lepiej kanał na ircu?

IRC nie jest popularny, IRC sobie bedzie a i tak uderzac beda na forum z "AAAAAAAA HELP! GRUB!!!!!!" "AAAAAAAA HELP!!!!!!! mp3"

Edit: to przelalo czare goryczy! -> http://www.fedora.pl/site/forum/index.php?...?showtopic=6614

Edytowane przez patpi

Irc nie yest popularny? :shock: (btw: <- ta ikonka yest beznadziejna). Jeśli powstanie chat na stronie oparty na javie to na forum e.g. i tak nie unikniemy pytać o instalację javy :) Poza tym chat może przez niektórych być traktowany jak chat ;) Poza tym 2nd: coś mi się nie widzi po prostu powstanie takiegoż na niniejszej stronie ;)

hmm...

Czat, może to i dobry pomysł, ale ja jakoś nie widzę, żeby tam ktoś siedział i czekał na pytania, szczególnie typ grub, java itd.

Wiele osób ma dużo lepsze zajęcia niż siedzienie na czacie, choć mogę się mylić.

Ja osobiście bym tam raczej specjalnie nie zaglądał.

Pozdrawiam

Pomysł całkiem ciekawy, można by uruchomić to razem z nowym skryptem forum (UNB) o którym była mowa jakiś czas temu. Były głosy,że zniknie Shoutbox dlatego pomysły użytkowników perl i Gryhild wydają się być trafnymi.

Czas pokaże co zrobią moderatorzy i admini (o ile zaglądają na to forum...)

Czas pokaże co zrobią moderatorzy i admini

Gdybyśmy wiedzieli jak będzie wyglądąła przyszłość, życie byłoby nudne.

o ile zaglądają na to forum...

Czasem zaglądają, właściwie to przecież prawie non-stop jakiś moderator jest... Nie wiem skąd w Tobie takie przejawy zwątpienia...

o ile zaglądają na to forum...

Czasem zaglądają, właściwie to przecież prawie non-stop jakiś moderator jest... Nie wiem skąd w Tobie takie przejawy zwątpienia...

Chodziło mi o adminów bo moderatorzy to często są (chwała im za to :D )

irc jest fajny

a ile procent newbie przesiadajacych sie z windowsa na fedore pomysli o wejsciu na IRCa i zacznie tam zadawac podstawowe pytania? 5%? 10%?

reszta i tak wejdzie na forum, zniecheci sie szybko ta super-hiper-wyszukiwarką na forum i napisze n-ty raz posta o tym jak odpalic mp3