webon Napisano Kwiecień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2006 Witam Czy na fc5 poprawnie juz dziala sieciowka pod nforce2? Nie mam pinga do innych komputerow na sieci lokalnej oraz nie działa mi też maskarada. Widze ze karta sieciowa zostałą wykryta poprawnie. jak moge sprawdzić czy karta sieciowa działa prawidłowo . Sieć mam przez neostrade. dzieki za wszystkie porady:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebOOl Napisano Kwiecień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2006 Jam mam nForca4 i działa bez zarzutu. Skonfiguruj kartę, podnieś interfejs sieciowy i wtedy dopiero pinguj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
webon Napisano Kwiecień 2, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2006 ping bez podniesienia karty nie mialby raczej sensu:) ale ja nie mam nforce4 tylko nforce2 a co rozumiesz przez konfiguracje karty ustalenie ip i maski? czy raczej cos innego? da sie sprawdzić żę karta działa poprawnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Kwiecień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2006 Ja mam nForce 2 Ultra 400 czy jakoś taki chodzi bez zarzutu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Sierpień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2006 Ja mam nforca2 i pod fc4 działa bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grs_84pl Napisano Sierpień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2006 Ja mam plytke jak w podpisie, na Nforce2 i sieć smiga jak szalona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekiera Napisano Sierpień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 8, 2006 Potwierdzam. Z wbudowaną siecią żadnych problemów. NForce2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi