Anubis Napisano Kwiecień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2006 Witam! Jestem świeżym uzytkownikiem Fedory 4 i zainstalowałem ją jakiś czas temu. Zmieniałem płytę główną i sformatowałem partycję C i teraz znikło mi okienko gruba i nie mam jak się dostać do Fedory 4. Nie wiem jak to zrobić :/ Ktoś wie to poratujcie ???? Coś próbowałem ale nie bardzo mi wychodzi nawet nie wiem jak sprawdzić na jakim hda zainstalowałem Fedore :/ Pomożcie !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasp Napisano Kwiecień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2006 to pytanie pojawia się dość często.. w związku z czym radzę skorzystać z opcji SZUKAJ.. podpowiem przycisk u góry pomiędzy FAQ a Użytkownicy.. przepraszam za wredne podejście, ale męczące jest czytanie takich samych postów co tydzień... zachęcam do indywidualnej pracy, ja nie musiałem zakładać po instalacji FC4 żadnych nowych postów.. po prostu szukałem wszystkie odpowiedzi są na forum (lub gdzie indziej) trzeba tylko trochę chęci do szukania.. Pozdrawiam Rasp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
booba Napisano Kwiecień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2006 grub-install Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Kwiecień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2006 Przed instalacją trzeba się było zapytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi