lukasz-core Napisano Kwiecień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2006 witam przy kompilacji wywala mi taki bład : checking for X... configure: error: Can't find X includes. Please check your installation and add the correct paths! co jest nie tak instalowalem ostanio kernela 2.6.16 -2080 i kmod-nvidia + xorg-drivers ma ktos jakis pomysl albo taki sam pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
...>>udzior<<... Napisano Kwiecień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2006 Mam pomysl.. 1. Przeszukac forum. 2. Nauczyc sie czytac i rozumiec komunikaty. 3. Uzywac glowy. .. nie koniecznie w tej kolejnosci :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz-core Napisano Kwiecień 7, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2006 hahaha jestes klawy przeszukaj se forum i pokaz mi post o yakuake komunikaty rozumie ale nie wiem co i jak z tym zrobic a co do uzywania glowy to -> nie rob ojca robic dzieci pionku!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
...>>udzior<<... Napisano Kwiecień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2006 komunikaty rozumie ale nie wiem co i jak z tym zrobic .. czyli jak rozumiesz, to wiesz czego Ci brakuje ... <pion ruch do przodu> przeszukaj se forum http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic...t=0entry58851 ... Szach Mat ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Other Napisano Kwiecień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2006 nie rob ojca robic dzieci pionku!! I kolega chce żeby mu ktoś pomógł obrażając innych... życzę powodzenia w życiu. Już ponad rok przeglądam to forum i pierwszy raz widzę żeby ktoś kogoś obraził (dla mnei była by to obelga...) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Kwiecień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2006 nie rob ojca robic dzieci pionku!! I kolega chce żeby mu ktoś pomógł obrażając innych... życzę powodzenia w życiu. Już ponad rok przeglądam to forum i pierwszy raz widzę żeby ktoś kogoś obraził (dla mnei była by to obelga...) . W dodatku bez sensu (dwa razy rób, a nie ucz, ró Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koral_wz Napisano Kwiecień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 Poco się męczyć rpm-ek cię wyręczy . Głupio brzmi ale taka prawda no chyba ze kolega jest juz zawansowany uzytkownik nie to co ja to wdedy chyle czoła i zycze powodzenia w kompilacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Kwiecień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 przeszukaj se forum i pokaz mi post o yakuake komunikaty rozumie ale nie wiem co i jak z tym zrobic a co do uzywania glowy to -> nie rob ojca robic dzieci pionku!! No cóż, nie sądzę, żeby po takim poście ktoś zechciał Ci pomóc. No a skoro komunikaty "rozumiesz" to zastanów się, czego Ci w systemie brakuje. Niestety, to przykre, że niektórzy usiłują u kogoś wymusić pomóc obrażając go... (już widzę, jak na innych forach będzie pisać jakie to chamstwo panuje na forum Fedory ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Kwiecień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 Poco się męczyć rpm-ek cię wyręczy . Głupio brzmi ale taka prawda no chyba ze kolega jest juz zawansowany uzytkownik nie to co ja to wdedy chyle czoła i zycze powodzenia w kompilacji. ja nie mogłem znaleźć rpmów z yakuake, więc sobie skomplowałem i działa bez żadnych problemów. A kolesiowi nie pomogę bo cham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Kwiecień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 ja nie mogłem znaleźć rpmów z yakuake, więc sobie skomplowałem i działa bez żadnych problemów. A kolesiowi nie pomogę bo cham No ja też sobie skompilowałem i działa I nie pomogę kolesiowi z tych samych względów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi