Skocz do zawartości

Yakuake 2,7,5

lukasz-core

Rekomendowane odpowiedzi

nie rob ojca robic dzieci pionku!!

I kolega chce żeby mu ktoś pomógł obrażając innych... życzę powodzenia w życiu. Już ponad rok przeglądam to forum i pierwszy raz widzę żeby ktoś kogoś obraził (dla mnei była by to obelga...) .

nie rob ojca robic dzieci pionku!!

I kolega chce żeby mu ktoś pomógł obrażając innych... życzę powodzenia w życiu. Już ponad rok przeglądam to forum i pierwszy raz widzę żeby ktoś kogoś obraził (dla mnei była by to obelga...) .

W dodatku bez sensu ph34r.gif (dwa razy rób, a nie ucz, rócool.giflamo.giflamo.gif

przeszukaj se forum i pokaz mi post o yakuake

komunikaty rozumie ale nie wiem co i jak z tym zrobic

a co do uzywania glowy to -> nie rob ojca robic dzieci pionku!!

No cóż, nie sądzę, żeby po takim poście ktoś zechciał Ci pomóc. No a skoro komunikaty "rozumiesz" to zastanów się, czego Ci w systemie brakuje.

Niestety, to przykre, że niektórzy usiłują u kogoś wymusić pomóc obrażając go...

(już widzę, jak na innych forach będzie pisać jakie to chamstwo panuje na forum Fedory wink.gif )

Poco się męczyć rpm-ek cię wyręczy biggrin.gif . Głupio brzmi ale taka prawda smile.gif no chyba ze kolega jest juz zawansowany uzytkownik nie to co ja to wdedy chyle czoła i zycze powodzenia w kompilacji. lamo.gif

ja nie mogłem znaleźć rpmów z yakuake, więc sobie skomplowałem i działa bez żadnych problemów. A kolesiowi nie pomogę bo cham smile.gif