Deather Napisano Kwiecień 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2006 Witam Mam zainstalowaną Fedora Core 4 z plytek jestem z niej zadowolony al ejest jeden problem w instalacji FC4 jest PHP 5 a ja potrzebuje PHP w wersji 4.3.x jak zrobic najszybciej i najsprawniej update do starszej wersji PHP z PHP5 tak żeby PHP i Mysql ze sobą współdziałało z poziomu stron www. Niestety nie znam szybkiego i sprawnego sposobu zebyPHP 5 zmienic na wczesniejsza wersje zaznaczam ze koniecznie musi byc obsluga mysql. Niestety na kompilacje ze zrodel nie mam zbytnio czasu. Pozostaje mi jedynie jakies inne rozwiazanie. Jakie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano Kwiecień 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2006 To raczej downgrade nie upgrade Może spróbuj zainstalować odpowiednie paczki z FC3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deather Napisano Kwiecień 9, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2006 masz racje jest to racej downgrade niestety nie pomogly takie zabiegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
...>>udzior<<... Napisano Kwiecień 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2006 SRPM z FC3 > php-4.3.9-3.src.rpm - sprobuj zbudowac, jak nie bedzie chcialo isc gladko to doinstaluj zaleznosci. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaLeC Napisano Kwiecień 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 10, 2006 no jestem ciekaw czy to pójdzie... ja miałem podobny problem, bo sklep internetowy nie działał na php 5 niestety nic nie wymodziłem i instalowałem jeszcze raz wszystko ze źródeł, apacha, php i mysqla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi