uosiu Napisano Kwiecień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 http://www.dziecineostrady.prv.pl/ co o tym sadzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Kwiecień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 (_napewno_ → na pewno) ORT jest w tym dużo racji ale z tym trolem to troszkę przesadzili. tzn chodzi o to że nie można nikomu ubliżać nawet jeśli tutaj ktoś ma rację o niekompetencji danej osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro33 Napisano Kwiecień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 To prawda - podobnie jak z powiedzeniem "nie polemizuj z idiotą - najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem". To jest dobre , i wiele w tym prawdy . Tak jak inne powiedzenia : milczenie jest złotem ............ Narka -------------------------- /| /| | | ||__|| | PROSIMY NIE KARMIĆ | / O O\__ | / \ TROLLA | / \ \ | / _ \ \ ---------------------- / |\____\ \ || / | | | |\____/ || / \|_|_|/ | __|| / / \ |____| || / | | /| | --| | | |// |____ --| * _ | |_|_|_| | \-/ *-- _--\ _ \ // | / _ \\ _ // | / * / \_ /- | - | | * ___ c_c_c_C/ \C_c_c_c____________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Kwiecień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 Całkiem sensowne. Ja tam nie znam jakiś dzieci które by atakowały fora. Ja znam takie, które dostały w prezencie od rodziców neo i tylko gierkują przez gry sieciowe, takie jak KalOnline lub Lineage2 Fora internetowe nie są na poziomie bezmyślnych dzieciaków gierkujących, ale kto wie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 14, 2006 co o tym sadzicie? Buszuję po forum.fedora.pl od ok.1,5 roku i ostatnio obserwuję tendencję (narastającą) do zapisywania się na forum ludzi, których jedynym celem jest napisanie posta na temat "zniknął mi GRUB co mam robić?" i inne tego typu opisane już wielokrotnie. Totalna niechęć do korzystania z Googli czy wyszukiwarki na forum. Brak znajomości podstawowych zasad obowiązujących na forach dyskusyjnych itp itd... nie chce mi się dzisiaj zrzędzić, święta idą Nie wiem czy to "dzieci neostrady", ale tak z zachowania, to by pasowało... Podsumowując: popieram, nad bannerkiem w podpisie muszę się zastanowić - za dużo tam logosów TPSA i reklamy neostrady Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi