Stef Napisano Kwiecień 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2006 Po ostatnich aktualizacjiach połowy systemu nigdzie nie potrafię znaleźć rozszerzenia Beagle do Firefoksa, wcześniej było a nie przypominam sobie żebym coś usuwał więc podejrzewam że to coś aktualizacjąm, a może to jednak tylko u mnie? Stef PS. Próbował to ktoś pogodzić z SeaMonkey? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Kwiecień 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2006 IMO to szczęściasz z Ciebie, że Ci tylko Beagle zniknął. Mi po aktualizacji Fx do wersji 1.5.0.2 wywaliło WSZYSTKIE rozszerzenia + pojawia się jakiś błąd o instalacji Fx + wywaliło polskie pliki językowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Kwiecień 19, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2006 Paczki językowe się potentegowały zdaje się że już jest nawet poprawka (czy raczej będzie rano..). Sęk w tym że to ozszerzenie to część beagle chyba była a nie Firefoksa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasp Napisano Kwiecień 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 19, 2006 IMO to szczęściasz z Ciebie, że Ci tylko Beagle zniknął. Mi po aktualizacji Fx do wersji 1.5.0.2 wywaliło WSZYSTKIE rozszerzenia + pojawia się jakiś błąd o instalacji Fx + wywaliło polskie pliki językowe Widać problem nie powtarza się u wszystkich.. U mnie po aktualizacji gdy próbowałem odpalić Fx to wypluł na mnie komunikat że coś nie tak z jakimś plikiem (nie przytoczę niestety dokładnego komunikatu) i uruchomił się, jednak nie było mojego Motywu oraz nie działały rozszerzenia, lecz po ponownym uruchomieniu wszystko wróciło do normy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rura Napisano Listopad 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2006 Wlasnie zainstalowalem f6. Co to jest Beagle i jak to wylaczyc ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Listopad 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2006 szanujmy sie, uzyj google dobra? a zeby post nie byl bezproduktywny - przeczytaj tez to: http://rtfm.killfile.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rura Napisano Listopad 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2006 A znalazlem. Taki MSN Desktop . Nie lubie Google. Mam u nich double content. Niech zjedza swoje majtki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Listopad 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2006 A znalazłem. Taki MSN Desktop . Nie lubię Google. Mam u nich double content. Niech zjedzą swoje majtki. Wolisz Microsoft... można i tak, tylko nie zapominaj używać tej alternatywy. Pamiętam był tu taki user co napisał że już google nie używa woli "cośtam"(przepraszam, nie pamiętam co to było) ale żeby było śmieszniej nie używał ani google ani tej drugiej wyszukiwarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rura Napisano Listopad 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2006 Beagle to taki MSN Desktop. To o Googlach tak se walnąłem, chociaż mam ten double content i mnie z lekka wkurzyli, bo przyszło mi na myśł, że pytanie o Fedorę najlepiej zadać na forum o Fedorze. Gdybym się spytał o ziemniaki lub sprzęt alpinistyczny... Na Googlach po wpisaniu beagle wyskoczyło kilkadziesiąt stron o psach , jak czegoś nie znajduję na 3 pierwszych to kończę szukanie. A wyszukiwarek jest wiele, ale to nie temat na ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Listopad 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2006 pewnie dokładniejsze sprecyzowanie zapytania, np. użycie frazy beagle + linux / fedora / coś podobnego, zawęźiłoby liczbę wyników... jak czegoś nie znajduję na 3 pierwszych to kończę szukanie. A wyszukiwarek jest wiele, ale to nie temat na ten post. sporo tracisz no jest wiele... a ile ich jest jeśli weźmiemy pod uwagę tylko te naprawdę dobre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rura Napisano Listopad 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 2, 2006 OKi, poddaje się Google z 70-80 % rynku jest number ONE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi