Skocz do zawartości

Beagle W Firefoksie

Stef

Rekomendowane odpowiedzi

Po ostatnich aktualizacjiach połowy systemu nigdzie nie potrafię znaleźć rozszerzenia Beagle do Firefoksa, wcześniej było a nie przypominam sobie żebym coś usuwał więc podejrzewam że to coś aktualizacjąm, a może to jednak tylko u mnie?

Stef

PS. Próbował to ktoś pogodzić z SeaMonkey?

IMO to szczęściasz z Ciebie, że Ci tylko Beagle zniknął. Mi po aktualizacji Fx do wersji 1.5.0.2 wywaliło WSZYSTKIE rozszerzenia + pojawia się jakiś błąd o instalacji Fx + wywaliło polskie pliki językowe sad.gif

IMO to szczęściasz z Ciebie, że Ci tylko Beagle zniknął. Mi po aktualizacji Fx do wersji 1.5.0.2 wywaliło WSZYSTKIE rozszerzenia + pojawia się jakiś błąd o instalacji Fx + wywaliło polskie pliki językowe sad.gif

Widać problem nie powtarza się u wszystkich..

U mnie po aktualizacji gdy próbowałem odpalić Fx to wypluł na mnie komunikat że coś nie tak z jakimś plikiem (nie przytoczę niestety dokładnego komunikatu) i uruchomił się, jednak nie było mojego Motywu oraz nie działały rozszerzenia, lecz po ponownym uruchomieniu wszystko wróciło do normy...

• 6 months later...

A znalazłem. Taki MSN Desktop :) . Nie lubię Google. Mam u nich double content. Niech zjedzą swoje majtki.

Wolisz Microsoft... można i tak, tylko nie zapominaj używać tej alternatywy. Pamiętam był tu taki user co napisał że już google nie używa woli "cośtam"(przepraszam, nie pamiętam co to było) ale żeby było śmieszniej nie używał ani google ani tej drugiej wyszukiwarki.

Beagle to taki MSN Desktop.

To o Googlach tak se walnąłem, chociaż mam ten double content i mnie z lekka wkurzyli, bo przyszło mi na myśł, że pytanie o Fedorę najlepiej zadać na forum o Fedorze. Gdybym się spytał o ziemniaki lub sprzęt alpinistyczny...

Na Googlach po wpisaniu beagle wyskoczyło kilkadziesiąt stron o psach , jak czegoś nie znajduję na 3 pierwszych to kończę szukanie.

A wyszukiwarek jest wiele, ale to nie temat na ten post.

pewnie dokładniejsze sprecyzowanie zapytania, np. użycie frazy beagle + linux / fedora / coś podobnego, zawęźiłoby liczbę wyników...

jak czegoś nie znajduję na 3 pierwszych to kończę szukanie.

A wyszukiwarek jest wiele, ale to nie temat na ten post.

sporo tracisz ;)

no jest wiele... a ile ich jest jeśli weźmiemy pod uwagę tylko te naprawdę dobre?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...