kaminski Napisano Kwiecień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 Mam takie nietypowe pytanie: czy jest planowane spakietowanie amaroKa 1.4 dla Fedory 4? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Kwiecień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 Wątpię. Ale co za problem samemu zrobić sobie paczki RPM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melgaer Napisano Kwiecień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 ale przeciez jest w yumie amarok, wiec w czym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasp Napisano Kwiecień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 ale przeciez jest w yumie amarok, wiec w czym problem? Tak.. ale nasz Amarok z livny to: Rasp ~ > amarokapp -v Qt: 3.3.5 KDE: 3.5.2-0.1.fc5 Red Hat amaroK: 1.4-beta3 i znam co najmniej jednego użyszkodnika, który narzeka strasznie na tę wersję Jest to beta, wiem że u większości działa stabilnie, ale nadal jest to beta, więc chyba możemy się spodziewać stabilnej wersji 1.4? Czemu wątpisz mysio? Pozdrawiam Rasp.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lavend. Napisano Kwiecień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 witam, może podepnę sie pod ten post z zapytaniem ... jak w amarok'u 1.4 odtwarzać płyty cd-audio, jaka ścieżka, gdzie i co ?? [silnik gstreamer, jezeli ma to jakikolwiek związek]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melgaer Napisano Kwiecień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 a owszem, beta. Ale przeciez ten nasz amarok z livny, to najnowsza wersja amaroka 1.4... The amaroK team brings you, fresh from the oven, the much anticipated "Fast Forward" 1.4 beta3 (this time it's not an April Fool joke!). Beta3 ships with many bugfixes for issues picked up by our thorough beta2 testers, and is the most stable release to date, and also contains some extra features to bring amaroK closer to 1.4 final. Mysle wiec, ze "niedlugo" mozemy sie spodziewac wersji 1.4 final:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaminski Napisano Kwiecień 22, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 Ale w livnie amarok 1.4 jest tylko dla Fedory 5, a ja pytałem o ten program dla Fedory 4 (nie zamerzam na razie migrować, bo żal mi mojej wypieszczonej 4). Mysio powiedział: Wątpię. Ale co za problem samemu zrobić sobie paczki RPM. Odpowiadam: dla takich jak ja, początkujących użytkowników, jest to zwykle problem (może Mysio chce pomóc?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melgaer Napisano Kwiecień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 Nie musisz porzucac dopieszczonej FC4 zeby miec FC5:) Mozesz zrobic upgrade przeciez:)... z tego co wiem:) http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic=9719&st=0 Co do odtwarzania z plyt audio muzyki w amaroku, to ejst opcja akcje->odtwarzaj plyte CD, ale nie chce sie odtwarzac... pomecze troche amaroka i jak mi sie uda to dam znac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Kwiecień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2006 Czemu wątpisz mysio? Czemu? To tak samo można powiedzieć żeby oni zrobili juz paczki dla wszystkich dystrybucji i oddzielnie dla poszczególnej wersji. Po pierwsze kto by to zrobił. Dlatego robi się paczki dla najnowszych dystrybucji. Jak masz FC 4 to ściągnij src.rpm i sam zrób paczkę. TU masz opis jak zrobić paczki (gajownik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi