stworek Napisano Kwiecień 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 23, 2006 Witam, Od wczoraj jestem posiadaczem Fedora Core 5 i mam problem z dźwiękiem. Sytuacja wyglada tak, ze karta dzwiekowa zostaje wykryta poprawnie (Sound Board - YMH0021) ale gdy wciskam testuj dzwiek nic nie slychac. Gdzie moze byc przyczyna problemu? Od czego zaczac sprawdzanie co moze byc nie tak? Z tego co mi google powiedzialo w takich sytuacjach trzeba sprawdzic czy dzwiek nie jest wyciszony, ale gdy probuje uruchomic "regulacje glosnosci" dostaje error ze nie odnaleziono wtyczek GStremer i/lub nie urzadzen kontroli glosnosci. poprosze o info w miare przystepnym jezykiem edit: dodam jeszcze ze jest to karta na slocie ISA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Kwiecień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 24, 2006 widocznie musisz doinstalować gstreammer. tzn. najprościej: yum install gstreammer Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi