daro27 Napisano Kwiecień 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 23, 2006 mam drukarke ip 100 i (_niewiem_ → nie wiem) ORT jak ją zainastalowaci prosze o pomoc cups nichce jej obsługiwaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
corman Napisano Maj 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2006 mam ten sam model drukarki, podaj mi adres mailowy, to ci podeśle sterowniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Maj 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 6, 2006 podaj mi adres mailowy, to ci podeśle sterowniki A nie lepiej byłoby podać linka i coś więcej na forum, tak, żeby inne osoby także mogły go sobie ściągnąć? http://rtfm.killfile.pl/#niepriv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
corman Napisano Maj 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 7, 2006 no właśnie w tym jest problem iż stery sciągłem jakieś pół rok temu po długich poszukiwaniach, tymbardziej że to nie są oryginalne stery od Canona tylko "Turbo Print" , które obsługują "nietypowe" drukarki, a jeśli nie chce niech nie podaje mi swojego prywatnego adresu, którego używa na co dzień, niech poszuka właśnie tych sterów, ale od razu mówie że podczas drukowania bedzie drukować na środku strony reklame, bo klucz jest płatny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi