Andrzej Orkan Napisano Kwiecień 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2006 Słuchajcie,mam w Firefoxie zainstalowane rozszerzenie o nazwie Fuzzy Time. Bardzo fajny zegarek, który pokazuje na pasku stanu czas... hmm.. z pewnym (zmiennym) przybliżeniem. Prześmieszna sprawa. Chciałbym przetłumaczyć pliki językowe na polski, nie wiem gdzie szukać odpowiednich plików. W /usr/lib/firefox/extensions nic nie znalazłem ,nie mam pojęcia jak to odnaleźć. Autor albo nie czai angielskego albo nie zagląda na maila, więc milczy. Pomóżcie! Chcę mieć jakiś wkład w rozwój ludzkości )) Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
...>>udzior<<... Napisano Kwiecień 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 27, 2006 Pomóżcie! Chcę mieć jakiś wkład w rozwój ludzkości ... sortuj smieci ... .... rozpakuj pliczek xpi i tam znajdziesz fuzzytime.jar, tez rozpakuj (tzn. otworz w mc) i masz to co chciales... 2 minuty pracy i masz gotowe tlumaczenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Orkan Napisano Kwiecień 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 Tylko ja nie wiem gdzie znaleźć ten plik XPI ani jar. Szykanie *.xpi odnalazło mi tylko beagle.xpi a po fuzzy ani śladu... Chyba że to nie jest w /usr/lib/firefox... tylko gdzieś indziej (gdzie?) Orkan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
...>>udzior<<... Napisano Kwiecień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 >> Tutaj << - zapisz element docelowy jako. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Orkan Napisano Kwiecień 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 OK, ale jak tu otworzyć plik .jar? Wiem, że to skompilowana java, hmmm... poszukam... Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Kwiecień 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 28, 2006 Tym samym co xpi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi