BRTS Napisano Kwiecień 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 30, 2006 Witam, pewnego dnia bawiłem się moim wine, zainstalowałem winetools aby zainstalować photoshopa i steama, ok, photoshop pięknie działał, szukałem dalej, grzebałem aby odpalić steama... W końcu pewnego razu "zawiesił" mi się winecfg więc go zterminowałem, od tej pory przy próbie odpalenia czegokolwiek za pomocą wine mam ten sam komunikat... [brts@localhost ~]$ winecfg X Error of failed request: BadMatch (invalid parameter attributes) Major opcode of failed request: 1 (X_CreateWindow) Serial number of failed request: 13 Current serial number in output stream: 14 [brts@localhost ~]$ wine-0.9.2-1 winetools-0.9-3 Jestem laikiem Próbowałem odinstalowywać te pakiety już... Po ponownej instalacji jest to samo Prawdopodobnie stało się coś z plikiem konfiguracyjnym Pozdrawiam i liczę na pomoc. FC4, jądro 2.6.11 (wiem że stare, 2.6.16 nie działa, po uruchomieniu widać tylko kursor ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InIrudeBwoy Napisano Kwiecień 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 30, 2006 miałem bardzo podobny jak nie identyczny problem. jedyne rozwiązanie to było usunięcie obu paczek, usunięcie katalogu .wine z /home a potem instalacja. Czyli dokładne wyczyszczenie systemu z plików jakie instalują sie z wine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRTS Napisano Kwiecień 30, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 30, 2006 no tak, zapomniałem o usunięciu .wine, wygląda na to że działa, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi