menth0l Napisano Maj 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 2, 2006 Czy może udało się komuś odpalić pinballa Slamtilt pod winem ? Fajowa giera i bardzo chciałbym ją odpalić pod fedorą ale póki co dostaję tylko to: fixme:ddraw:Main_DirectDraw_SetCooperativeLevel (0x7ff125a8)->(0x10024,00000013 fixme:win:WIN_CreateWindowEx Parent is HWND_MESSAGE fixme:xrandr:X11DRV_XRandR_SetCurrentMode Cannot change screen BPP from 32 to 8 fixme:xrandr:X11DRV_XRandR_SetCurrentMode Cannot change screen BPP from 32 to 8 fixme:x11drv:X11DRV_DDHAL_CreatePalette stub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Maj 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 2, 2006 U mnie nic nie jest specjalnie ustawiane, a slamtilt chodzi Jaki masz ustawiony system operacyjny? I czy masz ustawiony desktop? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menth0l Napisano Maj 2, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 2, 2006 Moj system operacyjny to Fedora 5. Co masz na mysli pisząc "ustawiony desktop"? Może właśnie nie mam ale nie wiem o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Maj 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 2, 2006 Chodzi o to, że jak włączasz aplikacje w Wine to pokazuje Ci się taki osobny pulpit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menth0l Napisano Maj 3, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 3, 2006 Udało mi się jednak zaemulować desktop i gra działa. Choć "działa" to może za dużo powiedziane. Dzwięk "pierdzi" i co chwila gra się przycina. Da sie jakoś to wyeliminować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi