Amos Napisano Wrzesień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 7, 2006 Aktywne Serce --> Active Heart Ver. 1.2.1 --> Zrzutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Wrzesień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 7, 2006 Ładne, aczkolwiek wygląda podobnie do Thin Keramik . Mi w Keramiku się przepych nie podobał. Styl był za gruby . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Wrzesień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 7, 2006 Pewnie dlatego, że zestaw kolorów jaki używam to Keramik Emerald... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Wrzesień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 7, 2006 Całkiem możliwe, ale Keramiko-podobne i Plastiko-podobne mnie przynajmiej już się znudziły . Szczęście, że jest jeszcze paczka Polyester od ecika . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Wrzesień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2006 Ja bym proponował przerzucić ten topic do Hyde Parku Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Wrzesień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2006 Mnie obojętne. uosiu np. musi się wypowiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Wrzesień 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 8, 2006 za tak napisze- mi to rybka (oczywiscie bez skojarzen z sledziem )zobaczymy co inni wielcy tego sorum powiedza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebnowak Napisano Wrzesień 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2006 A ja bardziej lubię święta wielkanocne od bożonarodzeniowych Linus lubi KDE - ja mam GNOME .... hmmm .... najwarzniejsze żeby wszystko robić z konsoli Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio™ Napisano Wrzesień 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 9, 2006 Terminal jest fajny, a Fedora ma za to super narzędzia typu system-config-samba, które zdradziłem z nano/pico . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aramroth Napisano Wrzesień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2006 IMHO nie ma sensu udowadniać wyższości jednego środowiska nad drugim, bo i tak każdy wybierze co chce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Wrzesień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2006 A ja bardziej lubię święta wielkanocne od bożonarodzeniowych Naprawde mam gdzieś, czy wolisz kolor niebieski od czerwonego, święta wielkanocne od bożonarodzeniowych, brunetki czy blondynki... Oto podsumowanie "KDE czy GNOME". Przetestować KDE i GNOME, a potem samemu stwierdzić w czym się lepiej pracuje. Jeden będzie wolał KDE a inny GNOME. A jeszcze inny woli XFCE czy Fluxboxa, a inny TWM. I co z tego? NIC! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebnowak Napisano Wrzesień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2006 Naprawde mam gdzieś, czy wolisz kolor niebieski od czerwonego, święta wielkanocne od bożonarodzeniowych, brunetki czy blondynki... gdzieś ??? brzmi mocno. Kiedyś to forum było bardziej rzeczowe i na troszkę wyższym poziomie. A jeżeli chcemy podyskutować to może z wykorzystaniem argumentów: http://ktown.kde.org/~seli/memory/ W sprawie gustów - podobno się nie dyskutuje więc temat ten należy uznać za zamknięty Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Wrzesień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 16, 2006 są konkretniejsze tematy, są też takie gdzie można lać wodę... ebnowak, skieruj swoją prośbę do autorów takich wątków i osób, które je odgrzewają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi