witek84 Napisano Maj 9, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 9, 2006 dzieki zainstalowalem epihuny widze sporą poprawe w obsludze Dziekuje jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Maj 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2006 z czego wynika popularność FireFoxa? mi tam w ogóle nie przypadł do gustu.. nacodzień używam opery. To nie jest tak, że FireFox zdobył popularność w czasie, gdy Opera nie był jeszcze darmowa? Pewnie jakiś wpływ ma również to, że Mozilla jest OpenSource? Z tego co sie orientuje, to operka wygląda na rynku najlepiej, pod względem ilości błędów w kodzie no, ale patrząc na ilość błędów i userów IE, to można wyciągnąć wniosek, że to nie jest zaðen wyznacznik pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Maj 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2006 Opera ma zamknięty kod dlatego trudniej znaleźć dziury. A jak już się znajdą to i tak szybko są łatane (podobnie jak w Firefoksie). Popularność Firefoksa? Może z tego że na pierwszy rzut oka wygląda podobnie do IE (a to wbrew pozorom jest ważne dla niektórych). Jeszcze dlatego że można go sobie dostosować. Jest kilka podstawowoych opcji, a jak potrzeba czegoś więcej to są rozszerzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Maj 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2006 Firefox to właściwy produkt na właściwym miejscu we własciwym czasie... Tak w skrócie można wyjaśnić jego popularność... Spełnił oczekiwania w momencie kiedy ludzie byli zmęczeni "dziurowatością" IE, a Opera była wtedy płatna... Chyba autorzy Operki za późno się obudzili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Maj 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 11, 2006 no może to kwestia wyglądu i łatwości obsługi.. ale operka też ma dosyć spore możliwości konfiguracji, skomplikowana też nie jest w sumie operka zawsze była darmowa bo zawsze można było ściągnąć ta wersje z reklamą... nie była straszna, sam jej używałem, zamiast grafiki, można było wkleić mały tekscić z google ads.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Maj 12, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 12, 2006 Ja używam Opery i niedawno znalazłem fajną stronę o niej, którą polecam wszystkim niezdecydowanym. http://nontroppo.org/wiki/DlaczegoOpera. Polecam też przejście do działu SkryptoPrzyciski, gdzie można znaleźć fajne rzeczy, takie jak np. możliwość zabicia dowolnego elementu strony; a także SkryptoZakładki, gdzie można z dowolną stroną robić co się chce - zmieniać rozmiar, krój, kolor czcionki, tła itd. itp. Opera jest good Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi