siekiera Napisano Maj 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 10, 2006 Gentoo ma świetnie opracowany opis SELinuxa po polsku dla swojej dystrybucji. Czy spotkał się ktoś z tłumaczeniem podstaw SELinuxa dla Fedory? Ja sobie powoli tłumaczę redhatowy faq, ale nie znam zbyt dobrze angola... A ten na Gentoo trochę się chyba jednak różni od fedorowego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Maj 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2006 http://fedora.redhat.com/docs/selinux-faq-fc5/ Chętnych do przetłumaczenia przyjmę z otwartymi ramionami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Maj 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2006 Hmmm jeśli już to powinniśmy tłumaczyć to w zespole. bo dość długi ten FAQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekiera Napisano Maj 15, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2006 Ja niestety muszę wspomagać się internetowymi tłumaczami, co jest zupełnie bez sensu (mój angielski 5% - a techniczny chyba 0%). Tylko, że teraz nawet ciężko mi czas znależć, by dokończyć... Więc propozycja do kolejnego tłumaczenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi