mateoosh16 Napisano Maj 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2006 Mam Xmms ale nie chce odtwarzać mp3 co zrobić??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Maj 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2006 użyć wyszukiwarki na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateoosh16 Napisano Maj 14, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2006 szukałem ale nic nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Maj 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2006 Sprawdzić w FAQ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Maj 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2006 to jest wynik wyszukania "xmms mp3" pozycja 5 - jak w mordę strzelił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adios Napisano Maj 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2006 No, teraz mogę umrzeć szczęśliwy :-) A jak jeszcze raz jakiś ludek znowu zapyta się na forum o montowanie partycji FAT32, to może zostać ofiarą linczu ;-) Tak kiedyś napisał gajownik. To samo dotyczy się MP3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Orkan Napisano Maj 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2006 Dajcie spokój młodemu Sam czasami pytam o głupoty i wydaje mi się że odkrywam Amerykę. yum install xmms-mp3 i po krzyku Orkan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walwat Napisano Maj 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2006 Dobrą polityką jest zmotywować początkujących do poszukania, ale czasami krócej jest napisać komendę... To chyba zaleta tego forum, że nie trzeba być wyjadaczem wyszukiwarki, aby czegoś się dowiedzieć. Problem głównie tkwi w tym, że poczatkujący nie wie o co zapytać, więc pyta po prostu na forum, które znalazł i już za to mały cukierek... walwat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Orkan Napisano Maj 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2006 a w ogole to jak się montuje partycje fat32? Orkan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Maj 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2006 A powiedzcie mi, jak juz nastukaliscie sobie tyle postcounts++, po co poczatkujacemu podawac sposob na mp3ki w Xmmsie jak z 99% pewnoscia mozna zalozyc ze uzywa xmmsa tylko dlatego ze stare strony w necie mowia ze to najlepszy odtwarzacz muzy na Linuksa? Pouzywa troche tego archaizmu i skasuje linuksa oglaszajac innym "Linux to dno, nawet odtwartzacza porzadnego muzy nie ma" Podawajcie poczatkujacym wskazowki konkretne. "Chłopie "yum install xmms-mp3" albo "yum install amarok" albo "yum install beep-media-player/jakies_inne_na_gtk" bo lepsze są niz sxmms" Ja kiedys przez taki post "przy okazji cos podpowiem choc nie pytal" dowiedzialem sie ze jest takie cos jak menadzery pakietow i GUI do nich (yum install yumex )w linuksie i jak to ulatwia zycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Maj 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2006 ja uzywam rhythmboksa i beep-media-player, a młody jak będzie wystarczająco dużo czytał to odkryje inne odtwarzacze, jak i w ogóle inny soft. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walwat Napisano Maj 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2006 Mówcie co chcecie. XMMS to fajny program i ciągle rozwijany. Po małej próbce Amaroka i jego "wodotrysków" jestem znowu na XMMS, a rhytmbox to chyba jakaś pomyłka... walwat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Orkan Napisano Maj 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2006 A ja używam BMPx i chociaż średnio u niego ze stabilnością, a lista odtwarzania jest mało wygodna, to jednak jest ogromnie wszechstronny (gstreamer) i wygląda podobnie jak XMMS Orkan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
booba Napisano Maj 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2006 Mnie w XMMS'ie denerwują niewygładzone czcionki ;p BMP jest ładniejszy. AmaroK do gnome'a mi nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Maj 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2006 A ja używam Banshee. Moim zdaniem cudowny program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi