pivociak Napisano Lipiec 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2006 czesc, sprawa jest taka zainstalowalem niedawno fc5 i386. wczesniej mialem wersje 64bitowa, ale yumex mi cos zepsul, poza tym nie dzialal flash, wiec przenioslem sie na i386 po zainstalowaniu systemu okazalo sie, ze nie uruchamia sie ani word processor ani spreadsheet. kiedy kilkam dwukrotnie na ikone worda, program zaczyna sie uruchamiac. na pasku zadan napisane jest cos w stylu 'uruchamianie word processor' po chwili jednak znika to i nic sie nie dzieje. malo tego - dodatkowo denerwujace jest to, ze po jakichs 3-4 minutach od proby uruchomienia worda/'excela' fedora zaczyna sie OKROPNIE MULIC. nie da sie z niczego korzystac. nawet jesli po jakichs 2 minutach uda mi sie wylogowac, to po ponownym zalogowaniu wszystko jest nadal maksymalnie zamulone, wiec trzeba resetowac recznie. nie wiem co mam robic - juz przeinstalowalem openoffice kilka razy. kiedy probuje odpalic worda/'excela' z terminalu, zeby zobaczyc jakie wyskakuja bledy to nic sie nei dzieje. czym moze byc ten problem spowodowany? co mam zrobic? bede bardzo wdzieczny za pomoc. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lone_wolf Napisano Lipiec 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2006 Odpal jako zwykły user terminal, wykonaj /usr/lib/openoffice.org2.0/program/scalc.bin i zobacz co wypisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Lipiec 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 26, 2006 Wpisz w konsoli openoffice.org-1.9 -writer %U i zobacz co wyskoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi