derbich Napisano Lipiec 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2006 Witam; Mam taki sobie problem: przy ./configure wyskakuje mi info o braku gtk-devel. Nie umiem sobie poradzić ze znalezieniem w sieci tego pakietu. Próbowałem w pierwszej kolejności yum install gtk-devel ale dostałem info, że nie ma takiego pakietu. Może ma on inną nazwę teraz ? Z góry dziękuję za podpowiedź; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2006 A co kompilujesz? A tak w ciemno to zaryzykowałbym yum install gtk2-devel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Lipiec 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2006 A co kompilujesz? No, WalDo! Przeciez napisal w temacie posta... Pytanie powinno brzmiec - Po co kompilujesz, skoro jest w repozytoriach? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Lipiec 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 28, 2006 yum install mplayer mplayer-gui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi