Coppertop Napisano Sierpień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2006 to jak teraz wycofać się z aukcji ? A tego to już niestety nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2006 Wycofać się na allegro? Teraz nie mam aktywnych aukcji, ale chyba w Moje Allegro/Aukcje/Licytuję przy danej aukcji jest opcja o wycofanie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haspet Napisano Sierpień 2, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2006 Tak tylko tam była opcja kup teraz A zresztą nieważne, zawsze te pakiety sie przydadzą do mojego Auroks'a albo cuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Sierpień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2006 Ojj, jak to było kup teraz, to wycofanie się z aukcji skończy się negatywem. Przy licytowanej aukcji można się wycofać tak, jak napisałem: http://img366.imageshack.us/my.php?image=allegrocx7.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fedajkin Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 Ostatni w kiosku widziałem gazetkę z Fedora Core 5... wystarczy się rozejrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 Jeśli ktoś potrzebuje DVD z Fedorą, a nie ma wystarczająco szybkiego łącza, aby je ściągać, bardzo chętnie pomogę. Jeśli ktoś byłby zainteresowany, to proszę o kontakt poza forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 Jeśli ktoś potrzebuje DVD z Fedorą, a nie ma wystarczająco szybkiego łącza, aby je ściągać, bardzo chętnie pomogę. Jeśli ktoś byłby zainteresowany, to proszę o kontakt poza forum Problemow z laczem nie mam, ale chcialem wyrazic swoje uznanie i pochwalic gest McGiwera! Tak trzymac - musimy sie wspierac, a Fedora nabierze jeszcze wiekszej popularnosci zanim sie zorientujemy Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzzard Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 @McGiwer Jak wyjdzie FC6 to mogę się do Ciebie zgłosić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 3, 2006 to jak teraz wycofać się z aukcji ?Na ile się znam na Allegro, to wycofując się zarobisz tzw. negatywa - to utrudnia finalizację innych aukcji w przyszłości. Jedyna rada: skontaktuj się ze sprzedawcą - może zgodzi się wycofać Twoją ofertę, ale raczej bym na to nie liczył Zasada jest prosta - obejrzyj wszystkie oferty, zapytaj (tak jak zrobiłeś to po fakcie tu na forum) a dopiero potem przystępuj do licytacji. Biznes to biznes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Sierpień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2006 ja ostatnio w empiku widziałem FC3... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Sierpień 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 26, 2006 @McGiwer Jak wyjdzie FC6 to moge sie do Ciebie zglosic? Jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolec Napisano Wrzesień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2006 Strona Fedory już działa. Hmm Poberania na 24 Godz. A najtańsza FC 5 na Allegro kosztuje 8,50: http://allegro.pl/item116662459_najnowsza_...m_rachunek.html http://allegro.pl/item126860256_fedora_cor..._bit_6_cd_.html a czy to sie oplaca kupic czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Wrzesień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2006 nudzi Ci się? policz sobie, 6 płytek cd + wypalenie + przesyłka + prowizja dla allegro... osobiście preferuję wersje DVD jest wygodniajsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor_szczecin Napisano Wrzesień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 15, 2006 Ta druga owszem, ta pierwsza nie za bardzo. Jest też w Linux+ Extra, ale radzę trzymać się z daleka - delikatnie mówiąc, nie popisali się przygotowując ten numer... ja właśnie mam Fedorke z Linux+ .hmm o czyms nie wiem ? pozdrawiam ze słonecznego szczecina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi