Skocz do zawartości

Ipw2200 Zawiesza Wylogowanie

marcinwodnik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Jak w temacie sterownik karty wifi zawiesza okienko wylogowania Gnome po nacisnieciu przycisku wyloguj. Grafika tedy zawiesza sie ale myszka dziala. Problemu nie ma gdy karta zostanie zdownowana wczesniej wtedy proba wylogowania przebiega pomyslnie. Akltualizacja i wymiana jadra nic nie daly. Karta dziala prawidlowo ale zawiesza srodowisko graficzne dlaczego? W logach nic nei ma na ten temat...

Fedora Core 5, karta sterowana przez modul jadra wraz z firmwire. modul: ipw2200

Witaj !

Wlasnie ze probowalem :( i to jest wina na pewno tego modulu..inny firmwire tez nie zmienia tego stanu. Rzecz jest trasznei upierdliwa zwlaszcza ze uzywa tego czlowiek na laptopie ktory sie niezna i przejscie do trybu konsoli to dla niego udreka.

Moze ktos ma jakies inne propozycje. Zrobiony update calego systemu nic nie zmienil. Inne jadra tez nic nei daja, firmwire takze. Zaznacze iz karta pod windowsem XP dziala prawidlowo pod linuxem takze poza zawieszaniem wylogowania badz restartu, wylaczenia komputera..

słuchaj ja miałem problem z dźwiękiem na laptopie przy FC5 i po 2 tyg. podałem się pomijam że FC mała problemy z apci ale kij z tym postanowiłem zainstalować SUSE 10.1 i wszystko jest pięknie. Ale powtarzam ta karta u mnie chodziła bez problemów (dźwiękowa). Ja polecam ci zainstalować SUSE na laptopie a na desktopie FEDORE 5. Spróbuj odpalić KDE i zobacz czy ci się uda zalogować i wylogować.