badyl Napisano Sierpień 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 9, 2004 Witam .. chodzi mi o jakis program pod FC aby moc katalogowac duze ilosci plikow pdf ... +wyszukiwanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Sierpień 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 9, 2004 Witam .. chodzi mi o jakis program pod FC aby moc katalogowac duze ilosci plikow pdf ... +wyszukiwanie coz, nie wiem czy dokladnie pomoge, ale sprobuje do katalogowania plikow, w szczegolnosci znajdujacych sie na duuzej ilosci cdrow uzywam programu gtktalog (http://www.nongnu.org/gtktalog/), napisany w gtk. przy moich zastosowaniach sprawdza sie calkowicie.. moze do pdfow tez sie nada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badyl Napisano Sierpień 9, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 9, 2004 Witam .. hmm nie o to mi chodzilo .. pozatym uzywam kde nie gnome .. moze wyjasnie do czego mi to .. otoz mam mnostwo plikow pdf .. zawierajace dane o elementach elektronicznych , schematach urzadzen, aplikacjach i za kazdym razem musze sprawdzac czy mam juz cos takiego czy nie .. pliki mam ponazywane tak abym mogl szybko obczaic do czego jest .. przegladanie kilkuset plikow po nazwie jest troche czasochlonne a mi chodzi tez o to by wyszukiwal mi wszystkie plik zaczynajace sie : bu*.pdf w stalym jednym katalogu np aplikacje. lub schematy, elementy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przem Napisano Sierpień 9, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 9, 2004 Ja mam zrobiona baze książek pdf. Zrobilem ją sobie w php+mysql odpalam sobie aplikacje na serverze wyszukuje i dostaje od razu linka do danej pozycji może tez pomysl o czyms takim działa bez wzgledy czy masz gnome czy kde pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badyl Napisano Sierpień 10, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 10, 2004 Witam .. heh .. php +mysql wiem co to takiego .. ale mina miesiace zanim cos takiego obczaje .. jesli mozesz mi pomoc w tworzeniu tego to goraco zapraszam .. serwer jest , www zaraz od reki zmotam ... .. co ty na to :?: [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hagakure Napisano Sierpień 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 10, 2004 a mi chodzi tez o to by wyszukiwal mi wszystkie plik zaczynajace sie : bu*.pdf w stalym jednym katalogu np aplikacje. lub schematy, elementy ... To może obejdzie się bez żadnych dodatkowych programów. Można np. tak : w katalogu z tymi plikami ls -a | grep *fragmentnazwy* albo find /katalog -name *fragmentnzawy* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przem Napisano Sierpień 10, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 10, 2004 Ok moge ci zrobic taka bardzo prosta tj nazwa && link ale dopiero w przyszłym tygodniu bo teraz wyjezdzam zrob sobie server httpd z php i mysql i przypomin sie w przyszłym tygodniu na GG:4974246 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badyl Napisano Sierpień 11, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 11, 2004 witam .. heh .. serwer juz jest .. stronke wlasnie koncze .. , php jest, mysql wedlug zapewnien admina jest thx przypomne sie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi