mozgu Napisano Sierpień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 14, 2006 Witam, Mam pytanie - czy jest już flash na FC5 64-bitową? Jeśli tak to jak go zainstalować (skąd)? :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubertus Napisano Sierpień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 14, 2006 Flasha 64bit narazie brak dla Linuksa, plotka głosi że ma być dopiero od wersji 8 z czymś, np. 8.23, a aktualnie jest dowiero wersja 7,0,63,0 pod linux. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Sierpień 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 14, 2006 Skąd Ty te plotki bierzesz? Już jest wersja 9 dla Windowsów i niby pracują nad taką wersją linuksową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Sierpień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 15, 2006 http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=15&n=4494 Ale 32bit flash 7 chodzi dobrze na 64bit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Sierpień 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 15, 2006 Tylko do tego trzeba mieść 32-bitową przeglądarką, a takie ciągłe przełączanie między przeglądarkami jest bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Sierpień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2006 Tylko do tego trzeba mieść 32-bitową przeglądarką, a takie ciągłe przełączanie między przeglądarkami jest bez sensu. Ja jakoś nie odczułem różnicy pomiędzy wersją 32bit a 64bit. Jedyna różnica to ta że na 64bit nic nie chodzi, a na 32bit chodzi Flash i Java. I nie trzeba przełączać bo x64 nic ci nie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Sierpień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2006 Ja tam problemu nie mam, bo korzystam z Opery, a ona w ogóle nie jest dostarczana na x86_64. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Sierpień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2006 Czyli nie opłaci się instalować 64-bit jeśli wykorzystuje się takie rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Sierpień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2006 mały offtopic, ale bez sensu zakładać nowy wątek: dużo tracę mając 64 bitowego turiona, ale chodzącego pod 32 bitową fedorką? dodam, że właśnie używam min. operki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Sierpień 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2006 mały offtopic, ale bez sensu zakładać nowy wątek: dużo tracę mając 64 bitowego turiona, ale chodzącego pod 32 bitową fedorką? Ja mam wgrane oba systemy i w sumie jakieś gigantycznej różnicy wydajności między nimi nie widzę, pewnie trzeba by jakieś benchmarki zrobić (mogę potem sprawdzić, szybkość np. kompilacji). A na pewno dorobisz sobie trochę problemów z niektórymi aplikacjami (np. warzone ), ale tak ogólnie to ja nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Sierpień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2006 sory za OT ale w temacie jest błąd... nie słyszałem o prockach 65 bit:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KARY Napisano Sierpień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2006 Pozwolicie że wrócę do tematu głównego, czyli instalacji flesha dla fedory 5 x86_64. Czy istnieje taka mozliwośc jeśli tak to w jaki sposób jesli nie to co w zamian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Sierpień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2006 Zajrzyj na post #5 i kilka następnych to poznasz odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Sierpień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2006 sory za OT ale w temacie jest błąd... nie słyszałem o prockach 65 bit:) poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KARY Napisano Sierpień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2006 Zajrzyj na post #5 i kilka następnych to poznasz odpowiedź OK, to pytanie precyzujące czy na systemie który w całosci x86_64 mozna zainstalować firefoksa i386 i czy taka kombinacja bedzie działało poprawnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi