Hubertus Napisano Sierpień 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 18, 2006 Zaznaczam w usługach uruchamianych przy starcie żeby mi snortd odpalił, pojawia mi sie komunikat, że: snortd start successful Ale w okienku "Stan" wywala mi cus takiego: snort jest martwy, ale podsystem jest zablokowany. i co z tym zrobic żeby odpalił, prawidlowo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luna Napisano Luty 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2007 Witam, Mam ten sam problem i prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonteChristo Napisano Luty 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2007 po angielsku komunikat mozna ? a 2 sprawa to jakies logi wklei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luna Napisano Luty 28, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2007 Juz podaje Komunikat to: snort is dead, but subsys locked a logow nierobi W tescie wyskakuje mi "snort unable to open rules" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suwagem Napisano Marzec 2, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 2, 2007 snort to trochę ""inny"" program potrzebuje serwera www np.apache bazy danych np.MySQL utworzenia bazy danych Ja się poddałem po 10000 próbach odpalenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi