lostforwords Napisano Sierpień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 20, 2006 Witam. Czy da sie zainstalować Fedore na dysku o pojemności 1-2gb, tak, żeby chodziło to w miare znośnie? (przyjmując, ze będą 2 dyski - 1gb i 2gb). Poza tym: PII400Mhz, 128mb ram, karta graf. 4mb. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lone_wolf Napisano Sierpień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 20, 2006 Wątpię. Jedynie slackware z jakimś lekkim wm-em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Sierpień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 20, 2006 serwerowa instalacja fedory to 2.5gb- wiem, bo sam ja mam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość amdfanatyk Napisano Sierpień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2006 a reczny wybor pakietow? przy tej ilosci ramu kde i gnome odpadja, czyli to co najciezsze, gdyby pozbyc sie jeszcze oo i jakis helpow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lone_wolf Napisano Sierpień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2006 Zabiją cię zależności, poza tym masz mało ramu i słaby procesor. Zajrzyj na www.forum.slackware.pl Wiem że tam ludzie instalowali slacka na bardzo słabym sprzęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Sierpień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 22, 2006 ja zainstalowalem FC5 na 1,6 GB - tylko same X'sy i bardzo okrojona ilos softu, ale wystarczajaca do pracy desktopowej, po instalacji pobralem XFce za pomoca yuma i system chodzi znosnie (sprzet: Celeron 433 Mhz 128 MB RAM dysk 2,1 GB) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Sierpień 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 23, 2006 om, to milo. jak odpale net to dam wam liste pakietow co wywalic z tamtego systemu. obecnie zajmuje 2gb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi