dj_oko Napisano Sierpień 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 23, 2006 Fedorowcy! Oglaszamy sojusz z kanalem auroksa! Gdy któs wejdzie na kanal #fedora-pl, jest tez mile widziany na kanale #aurox Aurox jest pochodna systemu Fedora Core. Zapraszamy do wspólnej rozmowy PS Zobaczcie kanaly teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stiffler Napisano Sierpień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2006 uhh ty bo się czerwienie ;]. My się dopiero rozwijamy. Imho my jako społeczność i jako dystra. Ale i tak was nawrócimy! Root wam oświetli ku dobremu! *Jest jedna rzecz dla której warto żyć... Aurox! I nie zmienia sie nic.* ps. My jesteś normalni w brew pozorom. ps2. Zapraszam na oficjalną premiere Auroxa 12. Która odbędzie się w nocy z 2 na 3 września (Warszawa). Łapcie link do planu imprezy. Bedzie fajnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Sierpień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2006 Aurox to ociezala fedora ze sterownikami do blueconnect BTW- jest u was su? bo kumpel ma auroksa 11.1 chyba i jest jakis god-mode. jak to wyglada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stiffler Napisano Sierpień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2006 Aurox to ociezala fedora ze sterownikami do blueconnect I z paroma innymi fajnymi rzeczami (like konfiguracja neo wifi itp.) BTW- jest u was su? bo kumpel ma auroksa 11.1 chyba i jest jakis god-mode. jak to wyglada? No ja mam A11.1 i mam su. [stiffler@localhost ~]$ whereis su su: /bin/su /usr/share/man/man1/su.1.gz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Sierpień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2006 godmode to masz w kłejku ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2006 Aurox to ociezala fedora ze sterownikami do blueconnect I do tego instalacja BC wcale nie jest oczywista. U mnie nie poszło. Fakt, że trenowałem na Aurox 11 LiveCD z paczką od Aurox 10.coś-tam na laptopie, ale w końcu blueconnect jest (IMHO) głównie na laptopa. Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Sierpień 24, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2006 uhh ty bo się czerwienie ;]. My się dopiero rozwijamy. Imho my jako społeczność i jako dystra. Ale i tak was nawrócimy! Root wam oświetli ku dobremu! No niby się rozwijacię, a wy jesteśmy rok młodsii zobacz, jakie rezultaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koval_blazej Napisano Sierpień 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 24, 2006 wy jesteśmy rok młodsii eee... To kto jest rok młodzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Sierpień 25, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 25, 2006 Troche dziwne zdanie, przyznam My jesteśmy rok młodsi od Auroksa. O to mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi