diaz Napisano Sierpień 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2006 konfiguruję sambę na fc5 zatrzymałem się na tym że mój komputer jest widoczny w sieci jako 'Localhost'. Przeczytałem na http://www.banita.pl/konf/smbudostunix.html że powininem w smb.conf zmienić wartość przy netbios name = nazwa_kompa ale ja nie mam w smb.conf takiego argumentu jak 'netbios name'... i nie znalazłem też frazy 'Localhost' w całym pliku.. Pewnie jakoś to wpisuje bez mojej wiedzy ale nie wiem jak to zmienić, prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Sierpień 30, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2006 Widzę to już Twoje kolejne pytanie na temat Samby... Tak więc TUTAJ prezencik, po przeczytaniu całości naprawdę nie powinno być już problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaz Napisano Sierpień 30, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2006 dzieki czegos takiego potrzebowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi