Mati_17 Napisano Sierpień 31, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 31, 2006 Witam, własnie zaktualizowałem sobie Amaroka do wersji najnowszej dostepnej na repozytoriach i po ponownym uruchomieniu nie mogę odtwarzać plików .mp3. Amarok gdzieś zgubił wtyczkę gstreamer i została mi tylko do wtyczka helix, wtyczka gstreamer-plugins-ugly jest zainstalowana w systemie, czy da sie jakos zaimplementowac ja do Amaroka czy muszę czekac na zaktualizowanie jej na repozytorium i dopiero pobrac zaktualizowaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xol Napisano Wrzesień 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 1, 2006 no to nie jesteś sam, ja mam ten sam problem. Po aktualizacji dostępna jest tylko wtyczka Helixa i nie mogę odtwarzać mp3, ani wma. Przedtem używałem silnika xine i wszystko było super. Jak na razie nie mogę znaleźć przyczyny Więc czekamy na pomoc w rozwiązaniu problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roger_sanchez87 Napisano Wrzesień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2006 Mozliwe, ze jeszcze nie pokazala sie odpowiednia wtyczka. Zazwyczaj trzeba czekac dzien lub dwa na nia. Cierpliwosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasp Napisano Wrzesień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2006 Dziś już jest w repozytoriach amarok-extras-nonfree więc użytkownicy xine mogą aktualizować. Pozdrawiam Rasp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xol Napisano Wrzesień 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 2, 2006 ano zgadza się livna już dodała upgrade wszystko działa extra Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menth0l Napisano Wrzesień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 4, 2006 U mnie po aktualizacji jak nie było mp3 tak nie ma mimo w/w pakietu :/ Jakieś sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rasp Napisano Wrzesień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 4, 2006 U mnie po aktualizacji jak nie było mp3 tak nie ma mimo w/w pakietu :/ Jakieś sugestie? Jeśli używasz pakietu amarok-extras-nonfree to po aktualizacji musisz włączyć konfigurację amaroka i zmienić moduł z Helixa na Xine. Pozdrawiam Rasp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati_17 Napisano Wrzesień 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 4, 2006 Witam U mnie po aktualizacji pakietu amarok-extras-nonfree wszystko pięknie śmiga, można wreszcie zmienić helix-a na xine Pozdro dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menth0l Napisano Wrzesień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 4, 2006 Problem był w tym, że mimo zainstalowanych wszystkich potrzebnych pakietów amarok tego nie widział i w konsekwencji do wyboru był tylko helix engine. Dopiero przeinstalowanie całego amaroka pomogło i "poczuł" on xine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mexico Napisano Listopad 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2006 U mnie po aktualizacji pakietu amarok-extras-nonfree wszystko pięknie śmiga, można wreszcie zmienić helix-a na xine a u mnie po zainstalowaniu tego pakietu (jak również amarok, xine-libs) i aktualizacji wszystkich pakietów AmaroK umie używać tylko Helix, a Helix umie użuwać .ogg ale nie .mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Listopad 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2006 Poczekaj na wersję 1.4.4, który korzysta już z xine-libs. Będzie lada dzień na mirrorach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PhockouS Napisano Listopad 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2006 juz jest :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi