uosiu Napisano Wrzesień 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2006 http://en.pastebin.ca/174117 system serwerowy, alsa, X11 (o ile jest ) nie jest potrzebny. co proponujecie wywalic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Wrzesień 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2006 firstboot cpuspeed-1.2.1-1.33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Wrzesień 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2006 spokojne możesz jeszcze wywalić tetex'y (raczej nie będziesz używał, nie wiem czy nie ma jakiś zależności...) SDL - zależności? ImageMagick? MESA? klika paczek gnoma chyba też nie jest potrzebne? avahi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2006 A z tych perlowych modułów to ze wszystkich korzystasz? Chyba mniejszy śmietnik jak się doinstalowuje w miarę potrzeb. Pozdr, W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Wrzesień 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 19, 2006 Ja wyznaję taką świętą zasadę, że wgrywam minimalną opcję systemu, a potem doinstalowuje to, co jest potrzebne. To o wiele bardziej praktyczne, niż wyszkukiwanie, co wywalić. Możesz skorzystać z yuma: package-cleanup --leaves lub szerzej: package-cleanup --leaves --all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Wrzesień 19, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 19, 2006 ja uzylem serwerinstall i poza pythonem, perlem, mc i screenem wszystko bylo w systemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi