Skocz do zawartości

Dyskusje o FCOD i alkoholu

dj_oko

Rekomendowane odpowiedzi

To mi przypomina starą anegdotę z akademików ;)

Impreza, na drzwiach napis "umiemy bawić się bez alkoholu" a z drugiej strony "... ale po co się tak męczyć?" ;)

Sądząc po opowieściach albo wszyscy bawili się w tym samym akademiku albo w każdym akademiku było tak samo :D

Tak a propos jednego ze zdjęc tutaj.... czy FCOD naprawdę musi być zlotem piwożłopów?
Nie bylem (niestety) bo mialem za daleko, ale musze stanac w obronie chlopakow... ;)

Nie, nie musi :D

... zawsze mozna sie jeszcze nastrzelac Tequila, Sambucca, Absyntem, lycha czy inna czysta lub kolorowa gorzalka - ale przy piwie zdecydowanie najlepiej sie dyskutuje na powazne techniczne tematy, a poza tym piwello nie wymaga dodatkowej oprawy (zastawiony stol, zagrycha, gasnica, polewanie i caly ten ceremonial...)

Sorki, nie mogle sie powstrzymac :D

Pozdro

Nie wykluczam tego, ze jestem odosobniony w swoich poglądach, ale FCOD nieco mnie zniechęca ze względu na swoją "procentowość"

FCOD to byla pierwsza okazja zeby sie ze soba spotkac(w szerszym gronie) i pogadac na tematy zwiazane z FC i oczywiscie nie tylko. Mysle, ze nikt nie jechal tam z mysla tylko wypicia jakiegos alkoholu, ALE jesli byla okazja wypicia piwa to czemu nie. Tutaj nasuwa mi sie taka historyjka. Gdy zapytali Amerykanow, czy mozna zyc bez Coca-Coli. Odpowiedzieli, ze tak oczywiscie, tylko po co? Tutaj sprawa moim zdaniem ma sie podobnie, mozna bylo sobie odmowic pifka, ale..... ;)

To który jestem na zdjęciu? biggrin.gif

Tez tak mysle jak WalDo :P

Tutaj sprawa moim zdaniem ma sie podobnie, mozna bylo sobie odmowic pifka, ale..... ;)
... po co?! :D

Nie bylem na FCOD, ale z !Cim kilka (roznych) piwek spozylismy ;) (i mam nadzieje, ze sie tego nie wstydzi...)

Coby uciac ta (niepotrzebna) dyskusje - wiekszosc z Was ma *nascie lat... ale niektorzy sa troche starsi, ze tak powiem ;)

A to ze ktos jest starszy nie oznacza wcale ze ma problem alkoholowy... :lol:

To Wasza sprawa, czy w wieku lat *nastu chodzicie na imprezy czy tez spedzacie wieczory przed kompem i na nauce - na pewno nikt tu nie bedzie propagowal alkoholu, wolnej milosci i radosnego seksu ;)

Ale prosze o odrobine wyrozumialosci ;)

... dla tych innych ;)

Pozdro

(nie mialem na mysli tych kochajacych inaczej ;))

//===== edit =====

Jeszcze w zyciu nie uzylem tylu smilei w jednym poscie :D

dlaczego mam 16 lat... mogłem się urodzić 2 lata wcześniej :)

Tylko nie mów że nie piłeś. DZisiejsza młodzież to juz chyba od peirwszej gimnazjum zaczyna tak wychodzą moje kalkulacje. Jak spotka sie kogos na imprezie w wieku <18 lat nie pijącego to jest tak jakby graala znaleść :P Nie oszukujmy się, każdy niepełnoletni ma/miał sttyczność z alkoholem, nawet starsi to potwierdzą.

... po co?! :D

Nie bylem na FCOD, ale z !Cim kilka (roznych) piwek spozylismy ;) (i mam nadzieje, ze sie tego nie wstydzi...)

No cos Ty, mam nadzieje, ze w przyszlosci jeszcze uda sie nam gdzies spotkac... oczywiscie przy pifku :D