dj_oko Napisano Wrzesień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2006 Sory, ale nie mogłem się powstrzymac przed odgrzaniem tego tematu Na razie nie zamieszczę tu swej szanownej mordy - ale może spróbujecie mnie przekonać Tak a propos jednego ze zdjęc tutaj.... czy FCOD naprawdę musi być zlotem piwożłopów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2006 Tak a propos jednego ze zdjęc tutaj.... czy FCOD naprawdę musi być zlotem piwożłopów?No beer - no Fedora. Howgh Nie byłem, ale wczuwam się w atmosferę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Wrzesień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2006 czy FCOD naprawdę musi być zlotem piwożłopów? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Wrzesień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2006 To mi przypomina starą anegdotę z akademików Impreza, na drzwiach napis "umiemy bawić się bez alkoholu" a z drugiej strony "... ale po co się tak męczyć?" Sądząc po opowieściach albo wszyscy bawili się w tym samym akademiku albo w każdym akademiku było tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Wrzesień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2006 Tak a propos jednego ze zdjęc tutaj.... czy FCOD naprawdę musi być zlotem piwożłopów?Nie bylem (niestety) bo mialem za daleko, ale musze stanac w obronie chlopakow... Nie, nie musi ... zawsze mozna sie jeszcze nastrzelac Tequila, Sambucca, Absyntem, lycha czy inna czysta lub kolorowa gorzalka - ale przy piwie zdecydowanie najlepiej sie dyskutuje na powazne techniczne tematy, a poza tym piwello nie wymaga dodatkowej oprawy (zastawiony stol, zagrycha, gasnica, polewanie i caly ten ceremonial...) Sorki, nie mogle sie powstrzymac Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Wrzesień 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2006 ja tam zawsze się bawię bez alkoholu... ale lubie strzelić sobie piwko, albo dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Wrzesień 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2006 gajownik wszystko wyjasnil, mozna tylko powiedziec amen i dac mu srpm z programem piv0 v 8.5(%), zeby sie tym pobawil. pozostaje miec nadzieje ze nie ma SElinuksa, bo moze mu to zrobic niezla awanture na dysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_oko Napisano Wrzesień 22, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2006 Nie wykluczam tego, ze jestem odosobniony w swoich poglądach, ale FCOD nieco mnie zniechęca ze względu na swoją "procentowość" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Wrzesień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2006 uwiez mi, ze piv0 jest tylko dla tych, ktorzy nie umieja sie bawic bez niego... witaj w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Wrzesień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2006 dlaczego mam 16 lat... mogłem się urodzić 2 lata wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Wrzesień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2006 Nie wykluczam tego, ze jestem odosobniony w swoich poglądach, ale FCOD nieco mnie zniechęca ze względu na swoją "procentowość" FCOD to byla pierwsza okazja zeby sie ze soba spotkac(w szerszym gronie) i pogadac na tematy zwiazane z FC i oczywiscie nie tylko. Mysle, ze nikt nie jechal tam z mysla tylko wypicia jakiegos alkoholu, ALE jesli byla okazja wypicia piwa to czemu nie. Tutaj nasuwa mi sie taka historyjka. Gdy zapytali Amerykanow, czy mozna zyc bez Coca-Coli. Odpowiedzieli, ze tak oczywiscie, tylko po co? Tutaj sprawa moim zdaniem ma sie podobnie, mozna bylo sobie odmowic pifka, ale..... To który jestem na zdjęciu? biggrin.gif Tez tak mysle jak WalDo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Wrzesień 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 22, 2006 Tutaj sprawa moim zdaniem ma sie podobnie, mozna bylo sobie odmowic pifka, ale..... ... po co?! Nie bylem na FCOD, ale z !Cim kilka (roznych) piwek spozylismy (i mam nadzieje, ze sie tego nie wstydzi...) Coby uciac ta (niepotrzebna) dyskusje - wiekszosc z Was ma *nascie lat... ale niektorzy sa troche starsi, ze tak powiem A to ze ktos jest starszy nie oznacza wcale ze ma problem alkoholowy... To Wasza sprawa, czy w wieku lat *nastu chodzicie na imprezy czy tez spedzacie wieczory przed kompem i na nauce - na pewno nikt tu nie bedzie propagowal alkoholu, wolnej milosci i radosnego seksu Ale prosze o odrobine wyrozumialosci ... dla tych innych Pozdro (nie mialem na mysli tych kochajacych inaczej ) //===== edit ===== Jeszcze w zyciu nie uzylem tylu smilei w jednym poscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Other Napisano Wrzesień 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2006 dlaczego mam 16 lat... mogłem się urodzić 2 lata wcześniej Tylko nie mów że nie piłeś. DZisiejsza młodzież to juz chyba od peirwszej gimnazjum zaczyna tak wychodzą moje kalkulacje. Jak spotka sie kogos na imprezie w wieku <18 lat nie pijącego to jest tak jakby graala znaleść Nie oszukujmy się, każdy niepełnoletni ma/miał sttyczność z alkoholem, nawet starsi to potwierdzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Wrzesień 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2006 ... po co?! Nie bylem na FCOD, ale z !Cim kilka (roznych) piwek spozylismy (i mam nadzieje, ze sie tego nie wstydzi...) No cos Ty, mam nadzieje, ze w przyszlosci jeszcze uda sie nam gdzies spotkac... oczywiscie przy pifku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Wrzesień 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 23, 2006 Heh, pamietam jak to mialo byc spotkanie ja, uosiu z Gryhildem przy piwku Niestety wyszlo z tego spotkanie przy Ice TEA Damian, za kare odmien mi forme "to be" oraz napisz jaki blad zrobiles w poscie -uosiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi