jacobs Napisano Sierpień 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2004 czesc! chcialem pod KDE w K3b wypalic plyte audio z plikow mp3 i wyskoczyl mi komunikat ,ze program nie obsluguje tego formatu :/ :lammer: Czyzby taka podstawowa funkcja nie dzialala? pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Sierpień 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2004 trze wtyczke zainstalowac ,ale skad to sobie musisz sam poszukać ..... jest w livna repozytorium ... zainstalowałem przed chwilą i działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Napisano Sierpień 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 16, 2004 Yum'nij sobie: k3b-mp3 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hUBI Napisano Sierpień 28, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 28, 2004 http://k3b.xcyb.org/#yum_apt_rpm_repository bardzo dobre repozytorium k3b dla fedory... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Sierpień 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2004 Zrobiłem sobie update z tego repozytorium w fc2 ,ale nie mam teraz k3bsetup. Potrzebuje ten program bo pisze mi że cdrdao nie ma uprawnien roota i żebym uruchomił k3bsetup. Co się stało z k3bsetup ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuja Napisano Sierpień 30, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 30, 2004 Czy masz jądro 2.6.8? Jesli tak, to musisz odpalać k3b z konsoli jako root. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Sierpień 31, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 31, 2004 mam to jadro ( najnowsze z fc2 ) ale to nie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi