antywajrus Napisano Październik 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2006 Witam! Oto przedstawię moje kolejne bezsensowne pytanie, które kierowane jest raczej do administratorów i osób pomagających tworzyć www.fedora.pl . Przy użyciu jakich narzędzi został stworzony portal www.fedora.pl i czy są one za darmo dostępne? Bardzo zależy mi na tej informacji, albowiem trochę wzoruję się na tej stronie przy moich projektach (szczególnie na tym srebrnym pasku). Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Październik 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2006 www.mambopl.com mambo (jakas stara wersja) + akocomments + custom layout + custom Java script klozet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antywajrus Napisano Październik 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2006 Dzięki wielkie. A co jeśli chodzi o logo/grafikę? Bo bardzo mi się też podoba logo FC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Październik 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2006 "Invision Power Board v2.1.7" to za darmo nie jest. Serwery chyba na fedorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antywajrus Napisano Październik 4, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2006 Tak, ale to forum, a mi chodziło o stronę www.fedora.pl. I jeszcze logo FC, jakby ktoś wiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Październik 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 4, 2006 Logo to pewnie w Gimpie ;-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi