uosiu Napisano Październik 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2006 ja poczekam i odpalam wgeta w szkole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Październik 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2006 A u mnie w szkole sie starają Jutro mam infe Teraz mamy kłudki na kompach(gerda ) i po uruchomieniu kompa wgrywany jest czysty obraz na dysk C: robią się coraz lepsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Październik 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2006 Bomba z ostatniej chwili 19 October FC6 General Availability http://fedoraproject.org/wiki/Core/Schedule Szkoda że to nie jutro:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Październik 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2006 Bomba z ostatniej chwili 19 October FC6 General AvailabilityAno, rzeczywiscie z ostatniej chwili - sprawdzalem 10 minut temu i jeszcze byl 17/10... Zdziwilem sie, bo jeszcze nie widac katalogow pod FC6 na mirrorach... Szkoda, ze nie jutro... czlowiek by sie bardziej z pracy do domu spieszyl Na pocieszenie mamy 2.6.18 pod FC5 Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Październik 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2006 nie wiem po co tyle stresu i podniecenia... spoko, dobrze, ze wychodzi 6, sporo poprawia i na stówe bedzie lepiej, ale kiedy bedzie to bedzie... do tego nie mam zamiaru przepychac sie na samym poczatku na eftepach... relax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Październik 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2006 ja tez czekalem... a nowego jajka nie instaluje bo 2-3 dni na starym pochodze a pozniej sie instalnie cale FC6 i chyba lepiej sciagac z torrentow bo im wiecej uzytkownikow tym szybciej schodzi [edit] a czy wlasciwie sie kiedys zdarzylo zeby FC byla na czas?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Październik 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2006 nigdy tak sie nie zdazylo a ja bede mirrorowac na scp i kropka jak komus sie poszczesci to mam upload jednego mega na sekunde per polaczenie (nie mylic limit na polaczenie z limitem lacze ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysyr Napisano Październik 17, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2006 szkoda... wkoncu bym sie przesiadl z windy... a tak jeszcze cale dwa dni... 2 dni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Październik 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2006 dokladniejsze info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Październik 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2006 Najpierw był 7.10 i tak rośnie-chyba zdąrzą przed 7.11??Bo to już sie robi nudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Październik 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2006 Dobra, poczekam. Nawet przestałem aktualizować, żeby nie ściągać niczego bez potrzeby. Mógłby ktoś przygotować jakieś howto "bezproblemowa aktualizacja FC5->6 bez cd/dvd". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysio Napisano Październik 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2006 Na Japońskich serverach już są katalogo fc6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roger_sanchez87 Napisano Październik 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2006 Na Japońskich serverach już są katalogo fc6 To o niczym nie świadczy Wczoraj znalazłem kilka serwerów gdzie były katalogi nawet 7,8,9... (nie z Red Hatem!), admini porobili sobie "na przyszłość" lub "z lenistwa". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Październik 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2006 daj linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roger_sanchez87 Napisano Październik 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2006 daj linki ftp://ftp.oss.eznetsols.org/linux/fedora/ ftp://ftp.jaist.ac.jp/pub/Linux/Fedora/core/ ftp://ftp.nara.wide.ad.jp/pub/Linux/fedora/core/ ftp://ftp.iij.ad.jp/pub/linux/fedora/core/ Wiem, że jeszcze na tajwańskich serwerach były katalogi "6", na holenderskich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi