swiatex Napisano Październik 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 23, 2006 Dobra..wracamy do tematu! Ma ktoś już zainstalowaną fc6 stable ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavik Napisano Październik 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 23, 2006 swiatex poszukaj na forum Już kilka osób ma. http://forum.fedora.pl/Fc6-24102006-t11900.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Październik 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 23, 2006 wiem wiem... ale jak otwierałem sobie w zakładkach to pierwszy był ten temat i poprostu się pośpieszyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pysiak Napisano Październik 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 23, 2006 Nom i juz mam fedorke ok 3 h sciagania. Na pierwszy rzyt oka fajnie sie prezentuje i na pewno szybsz niz piatka teraz tylko zrobic neta i fruu mozna sie baiwc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi