mastermk Napisano Październik 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 23, 2006 Czesc mam problem z instalacja flash-playera. Mam firefoxa i fedore5. Po uruchomieniu przegladark pobieram automatycznie wtyczke flash-playera i wszystk instaluje sie - wyskakuje ze instalacja zakonczona sukcesem. Ale po ponownym uruchomieniu mozzili ta dalej nie otwiera animacji flash i wyskakuje komunikat o pobraniu pluginu. Sciagnalem pugin recznie ze strony macromedii zainstalwlem i efekt ten sam:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roger_sanchez87 Napisano Październik 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 23, 2006 Poczytaj FAQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamiltonian Napisano Październik 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 23, 2006 witam, mi tez nie dziala i dalej nie dziala, macie jakis pomysl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavik Napisano Październik 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 23, 2006 Flash,Java,Mplayer i inne ciekawostki zainstalujecie za pomocą tego skryptu :http://sourceforge.net/projects/fast-fedora-pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamiltonian Napisano Październik 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2006 Flash,Java,Mplayer i inne ciekawostki zainstalujecie za pomocą tego skryptu :http://sourceforge.net/projects/fast-fedora-pl witam, a jak to cos uruchomic co sciagnalem? moje piewrsze dni z linuchem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavik Napisano Październik 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2006 przechodzisz do katalogu ze skryptem i wydajesz polecenie ./fast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamiltonian Napisano Październik 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2006 .... hm.... pyta o hasło roota i pisze ze nie ma takiego pliku [root@localhost .fast]# ./fast ___ __ ___ ____ | | | \ | |-- |--| \ | | | | __\ | ___ ___ __ __ ___ __ __ | | | \ | | | | | | | | | |-- |__ | | | | |__/ |--| -- |-- | | |___ |__/ |__| | \ | | | |__ Dla FC5 [email protected] Podaj hasło root-a bash: /root/.fast//fast_script: Nie ma takiego pliku ani katalogu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavik Napisano Październik 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2006 wyloguj sie z konta root i ponownie wywolaj skrypt czyli najpierw wydajesz polecenie exit a pózniej wywolujesz skrypt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamiltonian Napisano Październik 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2006 Mavik zabij mnie ale to samo, probowallem juz z konta uzytkownika, w trybie graficznym, tekstowym, a teraz to juz jak pisze exit to mi zamyka konsole... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavik Napisano Październik 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2006 Dobra Instrukcja krok po kroku: 1. Pobieramy fasta z: http://sourceforge.net/projects/fast-fedora-pl 2. Rozpakowujemy go do katalogu domowego uzytkownika czyli: /home/<nazwa_uzytkownika> 3. Odpalamy konsole i przechodzimy do katalogu zawierajacego skrypt cd .fast/ 4. Uruchamiamy skrypt ./fast Dalej postepujemy wg instrukcji zawartych w skrypcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamiltonian Napisano Październik 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2006 ... bo w ogole jest problem z dostepnoscia repozytoriow, yum tez mi nie chce polaczyc... czy tylko u mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavik Napisano Październik 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2006 Nie nie tylko u Ciebie Tak jest zawsze jak wychodzi nowa wersja Fedory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamiltonian Napisano Październik 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2006 no to dzieki ... sprobuje potem sie polaczyc, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madragor Napisano Październik 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2006 Miałem podobny problem w Operze. Flash zaczął normalnie się wyświetlac po zainstalowaniu wtyczki mplayer-plugin. Dlaczego nie wiem, ale działa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Październik 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2006 tutaj jest do ściągnięcia beta flasha 9, w końcu nie ma w niej problemów np z odtwarzaniem dźwięku należy ściągnąć wersję dla linuksa (FP9_plugin_beta_101806.tar.gz), rozpakować ją tar xvf FP9_plugin_beta_101806.tar.gz i skopiować plik *.so do katalogu z pluginami firefoksa (w moim wypadku jest to katalog z seamonkey; należy sobie zamienić na odpowiednią ścieżkę) cd flash-player-plugin-9.0.21.55/ su -c 'cp libflashplayer.so /usr/lib/seamonkey-1.1a/plugins' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi