gregor_szczecin Napisano Październik 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2006 stary jestem do piórnika prawie czas ale czegoś podobnego nie widziałem. Czy to prawda ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr147 Napisano Październik 25, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2006 Autentyczności nie znam, ale jestem skłony uwierzyć ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppertop Napisano Październik 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2006 Autentycznosci nie znam, ale jestem sklony uwierzyc ... Ja tez... W obecnej Polsce taki tekst wyglada na bardzo prawdopodobny, ale on *nie jest* autentyczny - to tylko czyjas tam wena twórcza. Skad masz te pewnosc? Ja bym sie wcale nie zdziwil... Osobiscie uwazam, ze to jest baaaaardzo prawdopodobne. Swoja droga ladnie sie to komponuje z ostatnia reklamówka LPRu, nie uwazacie?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Październik 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2006 Nie no, jak to przeczytałem to omało z krzesła nie spadłem. Rozwala mnie dokładnie ten tekst: Kiedy wykąpiemy się wszyscy, mój mąż szybko spełnia swój obowiązek małżeński, ja zaś przeczekuję to w milczeniu, ze spokojem i godnością prawdziwej katoliczki, Ciekawe czy to prawdziwa historia czy zmyślona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr147 Napisano Październik 25, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2006 Nie no, jak to przeczytałem to omało z krzesła nie spadłem. Rozwala mnie dokładnie ten tekst: Ciekawe czy to prawdziwa historia czy zmyślona... Chyba chodzi o seks ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Październik 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2006 Witam Wcale bym się nie zdziwił gdyby to byla prawda, ostatnio różne dziwne rzczy się dzieją. Dzisiaj widziałem że Roman chce zakaz aborcji do konstytucji wpisać. Apropo tego listu i w ogóle religii, to moim zdaniem nie powinno być jej w szkole. Jak ktoś chce się tego uczyć niech śmiga na religię do kościoła, tam powinny się odbywać zajęcia. Do tego domyślnie powinno być tak, że nikt nie jest zapisany na takie zajęcia. Rodzić musi pójść do kościoła i zapisać bobasa ;-) Zaraz tu jakąś małą wojnę wywołam więc może nie będę się rozpisywał dalej :-) Jeżeli religia w szkołach, to jako nauka o religiach, niech każdy ma wybór w co chce wierzyć a jak nie chce to też nie ma przymusu a wiedzieć co nieco o religiach nie zaszkodzi. Nie powinno się narzucać takich rzeczy jak religia i patriotyzm. Do obu rzeczy każdy może dojść sam, szczególnie do tej drugiej. To jest kolejny przykład na to że nie mamy wpływu na nasz kraj. Można by pisać i pisać, nie chcę się denerwować. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Październik 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2006 O qr... jesli ten tekst jest prawdziwy to Maria Rys rulez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Październik 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2006 A ja myślę, że ktoś sobie jaja robi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavik Napisano Październik 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2006 A ja sie przejde do ksiegarni i zapytam o ten podrecznik.Poszukam fragmentu i jak sie upewnie ze to prawda to chyba bedzie: England England uber alles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Październik 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2006 Apropo tego listu i w ogóle religii, to moim zdaniem nie powinno być jej w szkole. Jak ktoś chce się tego uczyć niech śmiga na religię do kościoła, tam powinny się odbywać zajęcia. Do tego domyślnie powinno być tak, że nikt nie jest zapisany na takie zajęcia. Zgadzam się Nie powinno się narzucać takich rzeczy jak religia i patriotyzm. Do obu rzeczy każdy może dojść sam, szczególnie do tej drugiej. To jest kolejny przykład na to że nie mamy wpływu na nasz kraj. No właśnie, i nie będziemy mieli tych wpływów jeszcze długo, długo. Chyba dopóki wszyscy komuniści nie powymierają. Problem jest taki, że to jest w Polsce dziedziczne. Ta zryta inteligencja. No comments... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ecik__ Napisano Październik 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2006 Skąd masz tę pewność? Ja bym się wcale nie zdziwił... Czytałem na jakimś forum w internecie, paru ludzi mówiło, że kupiło tę książkę i szukali ów fragmentu, ale go nie znaleźli. Zatem jest to fake, brzmiało prawdopodobnie, ale jednak fake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Październik 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2006 I na co lecą pieniądze z NASZYCH podatków? biednym by lepiej rozdali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serwisn Napisano Lipiec 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 13, 2007 Takie ksiażki, to chyba najlepszy sposób żeby zniechęcić dzieci do katolicyzmu. Czyli teks dla dzieci jak najbardziej wskazany !! -tylko z dopiskiem -"tak nie należy żyć" !! Ja (25 lat) mam niezły z tego śmiech, ale dzieciaki będą narażone na załamanie psychy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotti Napisano Lipiec 13, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 13, 2007 "OŚWIADCZAMY, że krążące w internecie informacje o zawartości książki, pod śmiesznym tytułem "Jestem kobietą szczęśliwą..." są nieprawdziwe. Link do naszej strony jest najprawdopodobniej czystą złośliwością konkurencji ! Komentowanie krążących po sieci bzdur na łamach naszego forum dyskusyjnego oraz wpisywanie recenzji przez osoby nie znające książki a które opierają się o internetową propagandę jest bezsensowne i traktowane jako fałszywka." Moim zdaniem tekst był karykaturą (ale jakże wspaniałą!) dzięki której ośmiałem się strasznie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr147 Napisano Lipiec 13, 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 13, 2007 Moim zdaniem tekst był karykaturą (ale jakże wspaniałą!) dzięki której ośmiałem się strasznie :] Wcale się nie ośmieszyłeś tylko sprawdziłeś jak jest (_na prawdę_ → naprawdę) ORT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi