woozie Napisano Październik 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2006 Witam, Mam taki skromny problemik, mianowicie gdy biore z testera dzwiek to leci zas gdy juz chcialbym muzyki posluchac to wychodzi totem nie może odtworzyć "file:///home/woozie/Beats and Styles - Everything is Everything.mp3". You do not have a decoder installed to handle this file. You might need to install the necessary plugins. Tak sobie myslalem ze dzwiek chyba idzie z jajka to chyba dlatego ale ja sie znam, wiec do was sie zwracam z prosba Pozdrawiam Woozie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Październik 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2006 You do not have a decoder installed to handle this file Rozwiazanie nr. 1 Rozwiazanie nr. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woozie Napisano Październik 25, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2006 a ma ktos bardziej konkretniejsza odpowiedz? alse mam zainstalowana w systemie wiec nie rozumiem oco chodzi z tym dekoderem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Październik 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2006 hint: mp3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woozie Napisano Październik 25, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2006 wyczytalem ze mam zainstalowac gstreamer-plugins-mp3, no to przez rpm sciagam i mam pare zalerznosci, sciagam nastepny pkaiet to do niego jeszcze wiecej zalerznosci. Nie da sie tego uproscic jakos ? PS. do yuma probowalem yum install gstreamer-plugins-mp3 ale nie znalazlo nic Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Październik 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2006 Może nie masz ustawionych wszystkich repozytoriów. W oficjalnych z red hata nie będzie mp3. Powinno być na livnie albo jakiś innych. Poczytaj o repozytoriach Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavik Napisano Październik 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2006 faq.fedora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Październik 25, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 25, 2006 tylko sie nie zrazaj chlopaku... jak sam wszystko zrobisz to lepiej zapamietasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siekiera Napisano Październik 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2006 A w czym otwierasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woozie Napisano Październik 26, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2006 Juz sobie poradzilem trzeba sciagnac tylko conf yun z faq.fedora.pl i zainstalowac gstreamer-plugins-ugly wszystkie zaleznosci same sie spelnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Październik 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 26, 2006 Juz sobie poradzilem trzeba sciagnac tylko conf yun z faq.fedora.pl i zainstalowac gstreamer-plugins-ugly wszystkie zaleznosci same sie spelnia. No widzisz, ile sie nauczyles Teraz juz wiesz, ze przy dobrze skonfigurowanych repozytoriach nie trzeba sie w ogole martwic zaleznosciami. O to wszystko dba yum, i miedzy innymi dlatego nalezy go uzywac Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi