davidd Napisano Październik 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 27, 2006 Pozdrowienia! Chcę zapytać czy jest jakiś program który umożliwi połączenie zdalnego pulpitu z Winy Xp pod Fedorą? Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Październik 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 27, 2006 Podajże VNC ale ręki nie dam uciąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Październik 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 27, 2006 http://en.wikipedia.org/wiki/Rdesktop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tex_ass Napisano Październik 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 27, 2006 Krdc. Bez problemu łączy się z Win 2k i 2k3(sprawdzone empirycznie ), a z tego co wiem to z xp też. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavik Napisano Październik 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Październik 27, 2006 Krdc. Bez problemu łączy się z Win 2k i 2k3(sprawdzone empirycznie ), a z tego co wiem to z xp też. Owszem z XP również ale tylko w wersji professional. XP Home nie ma tej funkcjonalności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi