MitS Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 Witam! Sprawa jest chyba powazna ... Otóż nie wiem czemu ale nie da się w sposób "zwykły" (czyt. taki sam jak w FC5) zainstalować neostrady pod FC6 dla modemu sagem. Ktoś mi da jakieś info na ten temat ?? Stery sie zmieniły, inna konfiguracja ??? Będę wdzieczny za szybką odpowiedź!! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tex_ass Napisano Listopad 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2006 A u mnie neostrada na FC6 poszła właśnie tak jak pod FC5: przy pomocy ueagle-data. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MitS Napisano Listopad 5, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 5, 2006 ok musiałem sformatować dysk i jeszcze raz całą FC zainstalować .... i rzeczywiście poszło na sterach od FC5 ... Temat nie potrzebny w takim razie... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi