pj_kejti Napisano Listopad 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 6, 2006 Witam. Jestem nowa na tym forum, ale mam nadzieję, że pytanie zadaję w dobrym dziale Chciałabym się dowiedzieć jak sprawuje się nowa Fedora na laptopach, a najbardziej sprawa grafiki - czy ATI Mobility Radeon M6 LY sobie poradzi? Z góry dziękuję za informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Listopad 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2006 Witaj, milo mi powidac nowa forumowiczke To wspaniale, ze równiez plec piekna interesuje sie Fedora. Miejmy nadzieje, ze bedzie ich coraz wiecej Jesli chodzi o wymagania sprzetowe, to sa one takie same, jak dla komputerów klasy PC. Szczególowe informacje dotyczace wymagan znajdziesz w Informacjach o Wydaniu Fedory Core 6. Informacje dla architektury x86 sa pod adresem http://fedora.redhat.com/docs/release-note....html#id3047693. Zycze owocnej pracy z Fedora! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Listopad 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2006 cytat z linku od McGiwera: 6.3.1.1. Wymagania Procesora i Pamięci Minimalny RAM dla trybu graficznego: 192MiB Zalecany RAM dla trybu graficznego: 256MiB 6.4. Specyficzne Aspekty x86_64 w Fedorze 6.4.1.1. Wymagania Pamięci x86_64 Minimalny RAM dla trybu graficznego: 256MiB Zalecany RAM dla trybu graficznego: 512MiB z czego wynika zwiększone zapotrzebowanie na pamięć architektury x84_64? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Listopad 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2006 z czego wynika zwiększone zapotrzebowanie na pamięć architektury x84_64?Z dwukrotnie wiekszej ilosci danych przerabianych w czasie kazdego cyklu zegarowego? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Orkan Napisano Listopad 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2006 Mam notebooka ASUS z kartą ATI, którą podałaś w swoim poście. Chodzi bez zarzutu "out of the box". Orkan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pj_kejti Napisano Listopad 7, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2006 No to miodnie Dzięki za informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everr Napisano Czerwiec 9, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2007 jak moge radzić to nie wybieraj laptopów na chipsetach via !! ja mam i akceleracja 3d nie działa, mam problemy z dzwiekiem.... no masakra... zostawiłem XP w spokoju powiedziałem sobie dam sobie rade z Linuxem... ale jednak nie daje... nie wiem tylko dlaczego via działała na XP a na fedorze która była na samym poczatku instalowana w moim lapie (a ja głupi ja wywaliłem) nie działa.... ale wracajac do tematu... jeszcze raz radze... trzymaj sie z daleka od VIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi