Kildyt Napisano Listopad 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2006 Witam Zainstalowałem sterowniki nvidia poleceniem: yum install kmod-nvidia Zainstalowało mi kmod-nvidia i xorg tak jak miało być, jednak podczas uruchamiania komputera wyskakuje błąd że uruchomienie sterowników jest niemożliwe i że nie ma w systemie pliko nvidia.ko (tak to zrozumiałem). Odinstalowałem sterowniki i zainstalowałem jeszcze raz przez Dodaj/usuń oprogramowanie. Chciałem sprawdzić co instaluje i zobaczyć czy dobrze dostosowuje się do kernela. Sprawdziłem i zaznaczyłem wersję dostosowaną pod mój kernel ale to samo. Próbowałem zainstalować wersję i689 ale tam pobiera kernela, którego już mam. Mój kernel to: 2.6.18-1.2798.fc6xen Dystrybucja: Fedora Core 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kildyt Napisano Listopad 10, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 10, 2006 To może chociaż napiszecie mi jak zainstalować sterowniki z oficjalnej strony go jak wyłączah Xserver przez telinit 3 i wpisuhe sh i adres do pliku run, otwiera się jakieś pole ale (_puźniej_ → później) ORT same errory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Listopad 10, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 10, 2006 Link Szukanie (_na prawde_ → naprawdę) ORT nie boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi