Ponury Napisano Listopad 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2006 Jako ze fundusze jak dotychczas sa chyba najlepszym rozwiazaniem na pomnozenie pieniedzy na przyszla emeryture ulokowalem swe srodki w jednym z nich. Padlo na pioneer, choc to nie najlepszy wybór o czym stale sie przekonuje. Na dodatek dzis zagladajac na ich strone mozna sie przekonac jak profesjonalnych webadminów maja, mam nadzieje ze tylko adminów. Pomijajac fakt ze ich strona sie u mnie rozjechala to na dodatek admini sobie ja testuja na oryginale. http://www.pioneer.com.pl/pioneer/welcome PS: zrobilem screena sie zastanawiam nad puszczeniem jego w szerszy obieg. PS2: mail poszedl ciekawe czy odpowiedza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Listopad 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2006 http://www.pioneer.com.pl/pioneer/welcomeA mozesz pokazac jak to wczesniej wygladalo? Teraz strona wydaje sie byc calkiem, calkiem... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Listopad 9, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2006 popatrz na aktualnosci, widac jednak sa dobrzy... http://www.kulik.easyisp.pl/graf/pioneer.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Listopad 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2006 Faktycznie Mozna powiedziec - full professional Ale trzeba przyznac, ze szybko ja poprawili... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 9, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2006 PS2: mail poszedł ciekawe czy odpowiedząMoże akurat wbiłes się na moment zmiany strony albo co? Co do odpowiedzi, to albo nie odpowiedzą, albo dostaniesz maila "z automatu" - "Szanowny Panie, cieszymy sie, że skorzystał Pan z naszych usług, Pańską uwagę przyjęliśmy, dołożymy wszelkich starań...etc etc" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Listopad 9, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2006 Wątpię bo tak było od godziny 12. A co do całej sytuacji byłoby to śmieszne, gdyby nie fakt że z tej strony można dokonywać tranzakcje finansowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzabcio Napisano Listopad 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2006 To nie nieprofesjonalność adminów tylko olewanie innych przeglądarek. W IE wygląda prawidłowo. W FF już nie - jak na załączynym wyżej obrazku. PS. Chodzi o menu u góry strony - powinno być poziome podczas gdy w FF jest umieszczone pionowo. Nic dziwnego skoro zastosowali JS dla IE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Listopad 14, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2006 popatrz na aktualnosci PS: a co do menu to takie mozna zrobic w css jednak dla niektórych javascript jest ponad wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzabcio Napisano Listopad 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2006 Nie wiem, co jest ale tym razem mi zadziałało w FF... Mniejsza o to. Z tym CSSem - tak, wiem. Niezłe cuda można robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
broda Napisano Listopad 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2006 nizle cuda, które smigaja naprawde bardzo szybko i do tego sa kompatybilne ze wszystkimi przegladarkami... no moze z wyjatkiem IE, ona czasami rozumuje na opak ale z IE niestety trzeba sie liczyc, bo statystyki nie klamia: http://www.w3schools.com/browsers/browsers_stats.asp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Listopad 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2006 ale miejmy nadzieje że ta popularność spadnie! I ludzie przekonają się wreszcie do alternatywy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobo Napisano Listopad 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2006 Albo można nie kombinować i zrobić we Flashu i po problemie przeglądarkowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavik Napisano Listopad 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2006 U mnie ta strona wygladala w ten sposób dopóki sie calkiem nie zaladowala. Pózniej byla juz ok. Oczywiscie pod FF Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Listopad 16, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2006 nie patrzcie na stronę, zobaczcie zamieszczony plik ze screenem a tam na aktualności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi