jjj Napisano Listopad 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2006 Dostalem krazek, który mieni sie byc w formacie Media CD. mount daje komunikat ,,bad superblock'', tak jak w plytach Audio. Przez /dev/hdc mam dostep do sciezek dzwiekowych, ale skadiniad wiem, ze na plycie sa jeszcze Inne Rzeczy. Nie znam sie na formatach CD; wiem co to ISO, RockRidge, Joliet i Audio. Plyta ma dziwna ,,szczelinke'' miedzy wypalonymi fragmentami, podejrzewam ze zawiera dwa odrebne obrazy -- czy to mozliwe?. Dla ulatwienia powiem, ze jest na niej kurs jezykowy. Jaki modul i do czego doladowac, zeby toto sie czytalo? Fedora3, KDE 3.5.3, kernel 2.6.10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniello Napisano Listopad 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2006 mount -t iso9660 /dev/hdc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjj Napisano Listopad 11, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2006 Brzmi wiarygodnie. Dzięki, sprawdzę zaraz jak dotrę do tej stacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Listopad 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 11, 2006 Płyta ma dziwną ,,szczelinkę'' między wypalonymi fragmentami, podejrzewam że zawiera dwa odrębne obrazy -- czy to możliwe?. to jest zabezpieczenie przed kopiowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi