Ess Napisano Listopad 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2006 Witam. Jestem (nie)szczęśliwym posiadaczem urządzenia wielofunkcyjnego Lexmark X-85, niestety nie jest ono kompatybilne z Linuksem, brak jakichkolwiek sterowników; dlatego, obok Linuksa muszę mieć zaistalowany system Windows. Jednak planuję kupić nowe urządzenie wielofunkcyjne i pozbyć się (oby raz na zawsze) Windowsa. Proszę polecić mi jakieś urządzenia typu All-In-One z pełnym wsparciem dla Linuksa (drukowanie, skanowanie i kopiowanie) w cenie do 450zł, stosunkowo nowoczesne i niewielkich rozmiarów. Z góry dziękuję za wszelkie odpowiedzi i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swiatex Napisano Listopad 13, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 13, 2006 Ja mam HP PSC 1610 i jestem bardzo zadowolony..wady: nie czyta kart pamięci pod linuxem i ma dość mały pojemnik na tusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2006 Ogolnie z tego co zauwazylem to HP wspiera swoje urzadzenia dosc przyzwoicie czego nie moge powiedziec o Lexmark'u. Sam mam takie urzadzenie tej drugiej firmy i jest calkowita lipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
da_niel Napisano Listopad 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2006 Ja bym sie zastanowil nad Canonem MP170 (+turboprint :-/ ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi