Nadro Napisano Lipiec 19, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 19, 2007 Wydałem kolejną wersję NEO_Installer'a Więcej na temat wersj 1.2 w oddzielnym temacie na tym forum Archiwum można pobrać pod adresem: http://rapidshare.com/files/43890254/NEO_I...er_v1.2.tar.bz2 oraz http://loken.net.pl/downloads/NEO_Installe...er_v1.2.tar.bz2 Oczywiście aplikacja jest również w 100% zgodna z Fedorą 7 i innymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik Napisano Listopad 8, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 8, 2007 skorzystałem z tego w internecie z multimedia dla modemu thomson speedtouch 330 efekt [root@wolfik ~]# pppd call neo Plugin pppoatm.so loaded. PPPoATM plugin_init PPPoATM setdevname_pppoatm - SUCCESS:0.33 Using interface ppp0 Connect: ppp0 <--> 0.33 LCP: timeout sending Config-Requests Connection terminated. Modem hangup [root@wolfik ~]# mogę prosić o jakąś radę? jak uda mi się z tymi modemami to gwarantuje poszerzyć grono linuksowych ludków o wiele istnień :-), które obecnie nie mogą bo bez internetu to raczej mało przydatna zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witch Napisano Styczeń 27, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2008 Cześć, jestem nowym użytkownikiem Linuksa, zmusiły mnie do tego programy niezbędne do pracy, pisane tylko pod niego. Niestety słabo znam się na komputerach. Mam Fedore 8,0 i chciałabym poprosić czy będzie ktoś na tyle cierpliwy, by prostym językiem wytłumaczyć mi, jak zainstalować ten modem, co mam ściągnąć krok po kroku itp i jak się łączyć. Uczę się dość szybko. Wątek przeczytałam ale jak widzę za dużo poprawek w wersji początkowej, to mogę sie pogubić. Z góry dziękuje, niestety mogę się co najwyżej obiadem odwdzięczyć... Skorzystałam ze wskazówek nadro i się udało, jestem mniejszą blondynka niż myślałąm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek_M Napisano Maj 22, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Maj 22, 2008 Witajcie czy program ten działa na F9 bo mam zamiar na nią przejść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SDC Napisano Sierpień 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 9, 2008 Siemka, mam FC9 i zainstalowałem Neo. Nie działa FF, nie wczytuje stron. Sprawdziłem jego ustawienia i są ok. VNC dla przykładu śmiga bez problemów. Pinguje do domen i IP bez problemów. Wyłączyłem już nawet NetworkManager. Nic nie pomaga. W czym może być problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SDC Napisano Sierpień 9, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 9, 2008 Siemka, mam FC9 i zainstalowałem Neo. Nie działa FF, nie wczytuje stron. Sprawdziłem jego ustawienia i są ok. VNC dla przykładu śmiga bez problemów. Pinguje do domen i IP bez problemów. Wyłączyłem już nawet NetworkManager. Nic nie pomaga. W czym może być problem? Banał, Plik -> i odfajkować Pracuj w trybie OFFline. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadro Napisano Sierpień 21, 2008 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 21, 2008 Program oczywiście działa również na F9;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mk1730 Napisano Styczeń 10, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 10, 2009 A czy działa na F10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faramir Napisano Czerwiec 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2009 udało się komuś w jakiś sposób połączyć z internetem przy pomocy modemu Speedtouch 330 na fc11_64b? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morg Napisano Wrzesień 10, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 10, 2009 Witam Wczoraj udało mi sie udostępnić neostradę na bramce internetowej (F11) w sieci Windows XP. Jeśli ktoś będzie zainteresowany to proszę o PM. Im szybciej tym więcej będę mógł pomóc M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi