@Kamills Napisano Listopad 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2006 Sciaglem sobie kubuntu i tu taki bajer ze dziala mi karta wifi jak znalesc te sterowniki i czy mozna je przeniesc na fedorke bo ubuntu mi sie nie podoba Fedorka rulez ale co zrobic bez neta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Listopad 20, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2006 temat nadal aktualny help plz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daro_pl Napisano Listopad 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2006 temat nadal aktualny help plz Temat WiFi sterów wielkorotnie poruszany był na forum Sprawdz jaka karte masz, następnie sciagnij stery przekompiluj i zainstaluj topic z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Kamills Napisano Listopad 21, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 21, 2006 tak zrobiłem ale te stery maja buga przeczytalem o tym na stronce i sie pytam gdzie sa sterowniki ubuntu i tylko je na fedorke przegram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi