bercik111 Napisano Listopad 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2006 Mam kilka - myślę niezbyt skomplikowanych - pytań: 1) Jak podłaczyć do komputera telefon Nokia 6610, tak by móć wrzucić nowe dzwonki, tapety itp. 2) Jak poprawnie skonfigurowć yum w Fedorze 6 oraz dodać respozytorium linva. 3) Szukam dobrej darmowej alternatywy dla Wine, konkretnie chcę uruchomić grę MMORPG - Guild Wars. Puki co to wszystko, proszę o szybkie odpowiedzi. Z góry dziękuje, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2006 Mam kilka - myślę niezbyt skomplikowanych - pytań: 1) Jak podłaczyć do komputera telefon Nokia 6610, tak by móć wrzucić nowe dzwonki, tapety itp. 2) Jak poprawnie skonfigurowć yum w Fedorze 6 oraz dodać respozytorium linva. 3) Szukam dobrej darmowej alternatywy dla Wine, konkretnie chcę uruchomić grę MMORPG - Guild Wars. Puki co to wszystko, proszę o szybkie odpowiedzi. Z góry dziękuje, pozdrawiam. bercik111 Zamykam temat - załóż osobne wątki na każdy z Twoich problemów. Tym bardiej że 2) i 3) były juz na forum. 2) http://wiki.fedora.pl/Administracja/Yum 3) Cedega? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi