kaaz Napisano Listopad 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2006 Witam! Jestem kompletnym newbie jesli chodzi o (_linuxa_ → Linuksa) ORT, a chcialbym wreszcie poznac troszke ten system. Dopoki jednak nie uruchomie pod linuxem neostrady, jestem skazany na winzgroze. Szukalem instrukcji dla kompletnego nooba jak zainstalowac modem speedtouch 330, jednak nie wszystko byla dla mnie jasne lub zwyczajnie nie zadzialalo [np motyw z linux-usb.com, czy podobna stronke]. Dlatego prosze o dokladna i przejrzysta instrukcje instalacji Neostrady i modemu 330 pod Fedora Core 6. Moge dodac jedynie ze moj speedtouch to prawdopodobnie rev.2 [jest czarny jesli to ma jakiekolwiek znaczenie przy rozpoznaniu]. Pozdrawiam, kaaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ess Napisano Listopad 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2006 Zajrzyj tutaj: http://forum.fedora.pl/Neostrada-Speedtouch-330-Fedora-Core-6-t12431.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaaz Napisano Listopad 16, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2006 Dziekuje i przepraszam za powtarzanie tematu... Nie wiem czemu nie dotarlem tam wczesniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi