antywajrus Napisano Listopad 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2006 Witam. Dawno się nie udzielałem ale mam problem, a raczej dylemat... Ostatnim razem, gdy instalnąłem Fedorkę (fc6) to miałem problem z Wi-Fi. Nie było MadWifi i odpowiednich modułów (atheros). To szybko ściągnąłem ten program i spróbowałem zainstalować. Siedziałem chyba nad tym godzinę aż w końcu się zraziłem. Gdy skopiowałem z innej dystrybucji moduły z katalogu to w konsoli po wpisaniu: $ depmod -ae $ modprobe ath_pci napisało mi, że to jest niepoprawny format modułów. Od tego czasu mam lekki dystans do Fedory. Bardzo chciałbym ją mieć ale ta opcja z Wi-Fi jest dosyć trudna. Teraz jestem na Ubuntu i ściągam SuSE. PLZ HELP!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi1981 Napisano Listopad 19, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2006 Od tego czasu mam lekki dystans do Fedory. Bardzo chciałbym ją mieć ale ta opcja z Wi-Fi jest dosyć trudna. Teraz jestem na Ubuntu i ściągam SuSE. PLZ HELP!!!! i... ? ps. Nie kopiuje się modułów z innych dystrybucji, a madwifi jest dostępne yumem z repo dag-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi