Darkon Napisano Listopad 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2006 Mam problem.Podczas instalacji, w momencie gdy dochodzi do sprawdzania zgodności pakietów instalator mi sprawia wrażenie zawieszonego, tzn. nic się nie dzieje, dvdrom nie chodzi.Czy mógłby ktoś pomóc. Mediacheck nie wykazał żadnych błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chester Napisano Listopad 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 23, 2006 mialem podobna sytuacje, ale odczekalem troche czasu i ruszylo cierpliwosc poplaca (ale nie zawsze:P) takze, z mojej strony proponuje po prostu odczekac cierpliwie chwilke a jak nie ruszy, to moze wina zle nagranego obrau ? moze zle sumy kontrlne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkon Napisano Listopad 24, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2006 Ja to kupiłem z gazetą,więc raczej sumy powinny się zgadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Listopad 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2006 Ja to kupilem z gazeta,wiec raczej sumy powinny sie zgadzac. Mozna sie nie zgodzic, tym bardziej jezeli chodzi o Linux+. Czytalem kilka wypowiedzi ze czasami OS z ich gazet sie nie instaluje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chester Napisano Listopad 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2006 Można się nie zgodzić, tym bardziej jeżeli chodzi o Linux+. Czytałem kilka wypowiedzi że czasami OS z ich gazet się nie instaluje. dobrze wiedziedzieć na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiju Napisano Listopad 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2006 Mam dokladnie ten sam problem, a dla ciekawostki powiem, ze raz juz z tej plyty istalowalem i to na tym samym komputerze, a taki problem sie nie pojawil. Jakies sugestie co robic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioolek Napisano Listopad 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2006 U mnie dokładnie to samo . Weryfikacja plyt (5x CD) zakończona powodzeniem . Instalacja jednak zacina się w momencie sprawdzania pakietów . Dzięki temu mam Mandrivę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Orkan Napisano Listopad 26, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 26, 2006 Miałem ten problem. Rozwiązanie: nie włączać obsługi Fedora Extras podczas instalacji. Dograć potrzebne pakiety yumem po instalacji. Orkan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiju Napisano Listopad 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2006 Miałem ten problem. Rozwiązanie: nie włączać obsługi Fedora Extras podczas instalacji. Dograć potrzebne pakiety yumem po instalacji. Orkan Niestety, już tego próbowałem, nic nie daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosi#1 Napisano Listopad 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 27, 2006 Rez miałem problem z płytkami od Linux+ nie chcial sie wlaczyc instalator i plytka live cd/dvd. Musialem prezgrac tas plytke na inna i zaczelo dzialac, ale nie wiem czy to wina mojego dvd czy plytki :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiju Napisano Listopad 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 29, 2006 Pomogło jeszcze raz ściągnięcie i nagranie płyty, ale dllaczego za pierwszym razem z tamtej ruszyło nie mam pojęcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikiws Napisano Grudzień 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2006 to ja opiszę mój problem : zmioeniłem sprzęt na: GA I965P DS3, C2D E6300, HD SATA II. kupiłem Linux+ 11/2006, obie płyty nie pozwalają na instalację systemów, zmiana s sposobie instalacji natępuje tylko gdy zmieniam opcje w biosie dotyczącą SATA-IDE z IDE na AHCI, przy tym drugim ustawieniu tylko FC6 i Mandriva instaluje się dobrze, żadne inne systemy się nie instalują - wszystko sprowadza się do jednego brak napędu CDrom. I co byście zrobili na moim miejscu - kupiłem i wyrzucułem - bo nie mogę używać. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi